Diáksport

2 órája

A refisek nyerték az idei a strandröplabda kupát

Tata Város Önkormányzata és Tata Város Diákönkormányzata (TAVIDÖK) az Építők Parkjában rendezte meg a strandröplabda kupát. 4 csapat vállalkozott a játékra.

Kemma.hu

A strandröplabda kupán 4 csapat mérte össze tudását

Fotó: tata.hu

A TAVIDÖK strandröplabda kupát nagyszerű játékkal a Református Gimnázium csapata vihette haza az aranyérmekkel együtt. Második helyen a Bláthy, a harmadik helyen a Jávorka csapata végzett.

Tata Város Önkormányzata és Tata Város Diákönkormányzata (TAVIDÖK) az Építők Parkjában rendezte meg a strandröplabda kupát. 4 csapat vállalkozott a játékra.
A strandröplabda kupán 4 csapat mérte össze tudását, végül a refisek vitték haza a kupát
Fotó: tata.hu

Cserteg István ifjúsági referens, Tompa Andor sportreferens segítette a fiatalokat a rendezvény szervezésében és lebonyolításában. A mérkőzések sorozatát Bertók Csaba és segítői vezették. A jó hangulatú kupán vegyes felállású csapatokkal vettek részt. Az Építők Parkja pályái a fák ölelésében találhatók, így a viszonylag erős szél nem zavarhatta a játékot. Még tavaly teremben kényszerültek lebonyolítani a játékot a szervezők, idén üde helyszín volt a napsütéses pálya Tatán.

Nyertek a refisek

Cserteg István a Kemm.hu-nak elmondta, hogy a TAVIDÖK strandröplabda kupát nagyszerű játékkal a Református Gimnázium csapata vihette haza az aranyérmekkel együtt. Második helyen a Bláthy, a harmadik helyen a Jávorka csapata végzett. Minden résztvevő csokoládét kapott a játék jutalmául. 

– Köszönetet mondunk a versenyző diákoknak a kiváló játékért, a pedagógusoknak a segítő és támogató munkáért. A TAVIDÖK éves szinten 100 programmal várja a tatai és megyei diákokat. Ezek között a sport és élményprogramok a legizgalmasabbak. A strandröplabda a középiskolás korosztályt szólítja meg rendezvényeink között. Örvendek, hogy a bajnokságon minden csapat szép játékkal vett részt. Gratulálunk a díjazott iskoláknak és csapataiknak. Remélem jövőre is lelkes részvételre számíthatunk. Tavaly a Jávorka csapata vitte el a pálmát, idén pedig a Refi csapata bizonyult a legjobbnak – mondta Ködmön Kristóf a TAVIDÖK elnöke. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában