Labdarúgás

2 órája

Zsinórban ötödször veszített az Opus Tigáz Tatabánya

Ezúttal a Soroksár bizonyult jobbnak Gyürki Gergely együttesénél. Az Opus Tigáz Tatabánya maradt az utolsó helyen.

Kun Attila

Nagyon nem megy a Tatabányának (kékben)

Forrás: 24 Óra

Fotó: Flajsz Peter

A másodosztályban sereghajtó Tatabánya a forduló 14., még éppen vonal felett álló Soroksárhoz utazott a győzelem, de legalább a pontszerzés reményében. Az első félidő nem sok izgalmat hozott, a Soroksár Lovrencsics révén egy lesgólig jutott. A második játékrész elején aztán Lovrencsics már szabályos gólt szerzett, Majd nem sokkal később Szabó kettőre növelte a házigazda előnyét. A házigazda a hátralévő bő fél órában magabiztosan őrizte előnyét, így az Opus Tigáz Tatabánya zsinórban ötödik vereségét szenvedte el és maradt a 16., utolsó helyen.

Tatabánya–Budafok
Továbbra is az utolsó helyen áll az Opus Tigáz Tatabánya
Fotó: Flajsz Peter / Forrás:  24 Óra

 

Labdarúgás, NB II., 9. forduló

Soroksár SC–Opus Tigáz Tatabánya 2–0 (0–0)

Budapest, Szamosi Mihály Sporttelep, 400 néző, vezette: Ujhelyi T.(Punyi Gy., Dobos D.).

Soroksár: Holczer – Kaján, Króner, Bolla, Dhonata – Vass Á. (Varga I., 79.), Tóth – Szabó (Gálfi, 74.), Korozmán (Manner, 87.), Halmai (Kundrák, 74.) – Lovrencsics (Dragóner, 79.). Vezetőedző: Lipcsei Péter.

Tatabánya: Lóth – Székely, Jagodics, Deutsch – Eördögh, , Soltész (Kocsis, 60.), Szegleti, Vass P. (Klausz, 77.) – Csernik (Letenyei, 77.), Kiprich (Árvai, 77.), Katona (Varga D., 60.). Vezetőedző: Gyürki Gergely.

Gólszerző: Lovrencsics (51.), Szabó (59.).

MESTERMÉRLEG

Lipcsei Péter: – Az első félidőben lassan járattuk a labdát, kértem is a szünetben a játékosaimtól, hogy sokkal gyorsabban játsszunk. Jól jöttünk ki a folytatásra, tíz perc alatt lerendeztük a mérkőzést.
Gyürki Gergely: – A szünet után próbáltunk stabilak maradni, a tíz perc alatt kapott két gól viszont a jelenlegi állapotunkat tükrözte.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában