Kosárlabda

2 órája

Nyeretlen csapatot lát vendégül az MVM-OSE Lions

A Kecskemét látogat a Krajnyik "Akác" Sportcsarnokba. Az MVM-OSE Lions szezonbeli második hazai bajnokiját is megnyerné.

Kun Attila

Az MVM-OSE Lions az első két mérkőzés elvesztése után legutóbb 83–78-ra győzött hazai pályán a Zalaegerszeg ellen és ezzel a nyolcadik helyre kapaszkodott fel a tabellán. Váradi Kornél csapata ezúttal ismét hazai közönség előtt játszhat, mégpedig az eddig mindhárom mérkőzését elveszítő, 12. helyen álló Kecskemét ellen. 

MVM-OSE Lions–Kecskemét
Chico Carter Jr. és az MVM-OSE Lions ismét győzelemre tör
Fotó: Flajsz Péter / Forrás:  24 Óra

Az MVM-OSE Lions szervezett csapattal mérkőzik

– Örülök, hogy újra hazai pályán, a remek közönségünk előtt játszhatunk. Legutóbb nagy küzdelemben, rengeteg energiát mozgósítva arattunk fontos győzelmet, de a játékunkon még van mit csiszolni. Ellenfelünk szervezett, kiforrott stílusú csapat, amelyet a bajnokság előtt kétszer is legyőztünk felkészülési mérkőzésen. Ez azonban már egy más szituáció, így butaság lenne azokból az összecsapásokból következtetéseket levonni. Hazai pályán természetesen a győzelem a cél, ehhez a legfontosabb az lesz, hogy a saját ritmusunkban tudjunk játszani – nyilatkozta a mérkőzéssel kapcsolatban Váradi Kornél, az oroszlányiak vezetőedzője. 

Kosárlabda, NB I. A, alapszakasz, férfi, 4. forduló 

MVM-OSE Lions–Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét 

Oroszlány, Krajnyik „Akác” András Sportcsarnok, szombat, 18 óra. 

Az MVM-OSE Lions ZTE elleni győzelmének néhány látványos megmozdulása:

https://www.facebook.com/mvmoselions/videos/1977535119381148

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!