Kosárlabda

2 órája

Szegeden lép pályára az MVM-OSE Lions

Újabb idegenbeli mérkőzés vár Váradi Kornél csapatára. Az MVM-OSE Lions zsinórban harmadik győzelmére készül.

Kun Attila

Jó formában van az MVM-OSE Lions, amely előző két mérkőzését egyaránt megnyerte (legutóbb a Kecskemétet ütötte ki hazai pályán 94–62-re) és 2–2-es mérleggel a hetedik helyre kapaszkodott fel a tabellán. A Szeged nehezebb helyzetben van, hiszen 1–3-as mérleggel jelenleg a 10., de ne feledjük, eddigi négy ellenfele közül három (Falco, Szolnok, ZTE) az előző szezonban egyaránt az első négy között végzett. 

Szeged–MVM-OSE Lions
Az MVM-OSE Lions jó hangulatban készülődhet a szegedi vendégjátékra
Fotó: Flajsz Peter / Forrás:  24 Óra

– A Szeged idegenben nehéz ellenfél, hiszen hazai pályán általában magabiztosan játszanak, legutóbb a Falcót is megszorongatták (a bajnokcsapat 87–82-re nyert a Tisza partján). Támadásban elsősorban az egyéni kvalitásokra alapoznak, de szervezett játékkal ennek meg lehet találni az ellenszerét. Védekezésben megvannak az embereik az ellenfelek kulcsjátékosainak semlegesítésére. Ezúttal is nagyon fontos lesz a lepattanók kontrollálása, bár az elmúlt hetekben ebben a tekintetben is fejlődtünk. Nem lesz könnyű dolgunk, de a Kecskemét elleni győzelmünk és fiataljaink, valamint a magyar magunk remek játéka önbizalmat ad számunkra, így szeretnénk folytatni győzelmi sorozatunkat – nyilatkozta lapunknak Váradi Kornél, az MVM-OSE Lions vezetőedzője. 

Kosárlabda, NB I. A, alapszakasz, férfi, 5. forduló

SZTE-Szedeák–MVM-OSE Lions

Szeged, Városi Sportcsarnok, szombat, 18 óra. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!