Kézilabda

2 órája

Hazai pályán folytatná győzelmi szériáját a Komárom VSE

Az előző két mérkőzését megnyerte Neukum Tamás csapata. A hátsó régióban elhelyezkedő Mohács ellen nem is lehet más a Komárom VSE célja, mint az újabb győzelem.

Kun Attila

Az utóbbi időben egyre eredményesebben játszik a Komárom VSE, amely előző két mérkőzését egyaránt megnyerte és a negyedik helyre kapaszkodott fel a bajnokságban. Ez igaz a mohácsiakra is, akik az első három mérkőzésük elvesztése után előbb megszerezték első pontjukat, majd legutóbb (igaz, a sereghajtó, eddig pontot sem szerző Orosháza ellen) első győzelmüket is. A pontszámok és tabellán elfoglalt helyezések (a Komárom hat ponttal a negyedik, a Mohács hárommal a 13.), valamint a játékoskeretek erőssége alapján azonban egyértelműen a KVSE a mérkőzés esélyese. 

Komárom VSE–Mohács női kézilabda
Esélyesként lép pályára a Komárom VSE (zöldben)
Fotó: Flajsz Peter / Forrás:  24 Óra

– Az esélyesség terhe alatt játszunk, de a játékosaimnak ismét tudatosítaniuk kell magukban, hogy minden mérkőzés 0–0-ról indul. A Kozármisleny elleni győzelem önbizalmat adott a csapatnak, de ebben a bajnokságban senki ellen sem lehet biztosra menni, így ezúttal is százszázalékos koncentrációra lesz szükség. Örülnék neki, ha végre nemcsak eredményesen, hanem jól is játszanánk – nyilatkozta Neukum Tamás, a Komárom VSE vezetőedzője. 

Kézilabda, NB I. B, női, 6. forduló 

Komárom VSE–Mohácsi TE 1888 

Komárom, szombat, 18 óra. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!