Megyei tizenegy

2 órája

Három koppánymonostori a nyolcadik forduló válogatottjában

Már nyolc fordulón túl a megye I. mezőnye. Koppánymonostori fölény alakult ki a forduló válogatottjában. A Zsámbékot és a Nyergesújfalut is több labdarúgó képviselte a hétvége álomcsapatában.

Kemma.hu

Már nyolc játéknapon túl van a megyefoci élvonalának mezőnye. A megye I. vasárnapi mérkőzésein a koppánymonostori játékosok emelkedtek ki leginkább, miután hárman is helyet kaptak a forduló válogatottjában. A mennyei megyei ezúttal változatos felállást hozott, miután a Koppánymonostor mellett a Sárisáp, a Tát, a Zsámbék, a Nyergesújfalu, a Lábatlan és a Kecskéd is delegált labdarúgót.

Kecskéd - Koppánymonostor Megye I. Foci (7)
20240825 Kecskéd
T.I.O.Ffi Felnőtt 2. forduló
WATI KECSKÉD KSK - KOPPÁNYMONOSTORI SE labdarúgó mérkőzés
Fotó: Flajsz Péter Gergő FP
24 Óra
A Koppánymonostor (fehérben) három játékost is delegált a forduló válogatottjában
Fotó: Flajsz Péter / Forrás: 24 Óra

Hét csapat játékosai is helyet kaptak a 8. forduló válogatottjában: 

Iványi József (Tát) – Kerezsi Dominik (Zsámbék), Valkó Gergő (Koppánymonostor), Molnár Ambrus (Nyergesújfalu), Cserven Milán (Sárisáp) – Harsányi Ferenc (Kecskéd), Egyed Máté (Koppánymonostor), Deme Tamás (Lábatlan) – Mann Patrik (Nyergesújfalu), Valkó Miklós (Koppánymonostor), Bíró Richárd (Zsámbék).

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában