Megyefoci

2024.09.13. 18:28

Villanyfényes rangadóval folytatódik a megye I.

Szombaton és vasárnap az ötödik fordulóval folytatódik a Komárom-Esztergom vármegyei első osztályú labdarúgó-bajnokság. Az előttünk álló játéknapon hat mérkőzést rendeznek, az éllovas Tata ellenfele a Zsámbék lesz a szombat esti villanyfényes derbin.

Luter Márk

A várhatóan esős hétvégén sem áll le a megyefoci. A 13 csapatos vármegyei élvonalban teljes lesz az étlap, hiszen hat mérkőzést rendeznek az ötödik fordulóban, miután a hazai országos kupasorozatban már egyik együttes sem érdekelt. Szabadnapos az Esztergom. A negyedik Zsámbék látogat a listavezető Tatai AC otthonába: a találkozót villanyfényes körülmények között rendezik meg.

Tatai AC - Esztergom Területi I. foci (9)
20240526 Tata
T.I.O. férfi
Tatai AC - FC Esztergom labdarúgó mérkőzés
A Tatai AC csapata lett az ezüstérmes a bajnokságban.
NBIII-as szereplésükért pedig osztályozót játszhatnak.
Fotó: Flajsz Péter Gergő FP
24 Óra
A Tatai AC a szombat esti villanyfényes mérkőzés után továbbra is veretlen maradhat 
Fotó: Flajsz Peter / Forrás: 24 Óra

Az éllovas Tata a Zsámbékot fogadja az ötödik játéknap rangadóján. Az összecsapásra villanyfényes körülmények között kerül sor. A találkozó esélyeiről a vendégek szakvezetőjét kérdeztük.

Nem a legjobb előjelekkel várjuk a tatai kirándulást, három hiányzónk már biztosan lesz a szombati találkozón, továbbá több játékosnál is kérdéses, hogy pályára léphet. Ennek ellenére nagyon bízom a csapatomban, hogy meg tudjuk nehezíteni a mezőny legjobb játékosállományával rendelkező hazaiak dolgát –nyilatkozta lapunknak a mérkőzés előtt a Ikoba Beton Zsámbék vezetőedzője, Bodó László.

A dobogó második fokán lévő Koppánymonostor a Tát együttesét fogadja, míg a harmadik Sárisáp a pont nélkül álló Lábatlannal játszik otthon.

Területi I., 5. forduló:

Szeptember 14. szombat, 16 óra:

Koppánymonostori SE - DG Tát SE

Szeptember 14. szombat, 18 óra:

Tatai AC - Ikoba Beton Zsámbék

Szeptember 15. vasárnap, 16 óra:

Almásfüzitői SC - Nyergesújfalu SE

Vértessomló - Bábolnai SE

Sárisápi BSE - Lábatlani ESE

Wati Kecskéd KSK - Vértesszőlősi SE

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában