Birkózás

1 órája

Remek eredmények a TSC fiatal birkózóitól

Az U15-ös- és a fiatalabb versenyzők is remekül helytálltak. A TSC versenyzői ezúttal sem okoztak csalódást.

Kemma.hu

Már megszokottá vált, hogy a TSC birkózói kimagasló eredményeket érnek el a versenyeken, legyen bármilyen magas a szint és rendezzék azt bárhol. A legutóbbi eseményen is ez volt a helyzet, hiszen Csongrádon az U15-ös korosztály számára rendezték meg a kötöttfogású diákolimpia országos döntőjét. A náluk kisebbek, az U9 és az U13-as korosztály a Nagymegyeren rendezett Felvidék bajnokságon mérettette meg magát, ahol hat ország tette tiszteletét. 

Nem okoztak csalódást a TSC versenyzői
Forrás: Tatabányai Sport Club/Facebook

Az U15-ösök között Banai Erik remek teljesítménnyel aranyémret szerzett, az első helyig jutott, mindenkit túlszárnyalva a rendezvényen, ezzel pedig diákolimpiai bajnokká vált. A TSC többi versenyzői közül Veres Milán az ötödik pozícióban végzett, Polocz Kevin pedig kiesett. 

A szlovákiai Nagymeren  rendezett eseményen szintén tudott aranyérmet hazahozni a Bányász, ugyanis Horváth Miksa a dobogó legfelső fokára állhatott. A többi tatabányai versenyző szintén remekül helytállt, hiszen Zhorela Nimród, Ortó Regő, Gál Nóra harmadik helyen végzett, Szabó Gábriel teljesítménye pedig az ötödik helyezést érte.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában