Idénykezdet

17 órája

Felfrissített kerettel várja a hétvégi szezonrajtot a TRSE

Sajtótájékoztatóval egybekötött szurkolói ankétot tartott a tatabányai NB I.-es röplabda-csapat. A TRSE vasárnap délután 5 órától a Diósgyőr együttesét fogadja az Árpád Gimnáziumban.

Kemma.hu

A 2024/25-ös szezont a TRSE felnőtt női röplabda-csapata az NB I.-ben kezdi meg. Az élvonalbeli együttes a hétvégi rajt előtt kedden sajtótájékoztatóval összevont szurkolói ankétot tartott.

A TRSE csapata a 2024-25-ös idényre
A TRSE csapata a 2024-25-ös idényre
Forrás: TRSE/Facebook

A TRSE vezetése az első nyolcba várja a lányokat

Simon Zsuzsanna, a TRSE elnöke kezdésként ismertette a csapat történetét, továbbá röviden összefoglalta az NB I.-ig vezető rögös utat és kitűzte az egyesület céljait. 

– A legfőbb cél az, hogy a csapat sikeresen bent tudjon maradni az NB I.-ben és jó helyezéssel tudjon zárni – fogalmazott a klubvezető. 

Szabados István, a csapat vezetőedzője folytatta a sort aki elmondta, hogy a felkészülés a tervek szerint halad. A lányok augusztus közepe óta edzenek intenzíven a bajnoki rajtra. A 18 fős keretben jelenleg tíz saját nevelésű játékos szerepel és a szezonra két légiós is csatlakozik az Egyesült Államokból.

A csapat számára azt a célt tűzte ki, hogy az első osztályú bajnokságot az 5-8. hely körül zárják. Emellett igyekszik további fiatal játékosokat is integrálni a csapatba és népszerűsíteni a röplabdát a városban.

A csapatkapitány Sinai Tímea következett, aki elmondta, hogy jó a csapat hangulata, és ő is bízik abban, hogy minél előkelőbb helyen tudnak végezni.

Őt Bódis Attila, a tatabányai utánpótlás vezetőedző követte. Az érdeklődők megtudhatták, hogy közel 200 gyermek sportol az együttes kötelékében, különböző korosztályokban. Kilenc utánpótlás edző kilenc csoportban készíti fel a sportolókat. 

Kiemelte, nagy célja, hogy az I.osztályú U13-as csapat, Sinai Tímea vezetésével országos döntőbe juthasson, és az U20-as együttes kivívja a feljutást az I. osztályba.

A délután folyamán további két fontos bejelentés hangzott el. Az egyik, hogy a hazai mérkőzések, 800 forintos támogatói jeggyel lesznek látogathatóak, amit az NB I.-be jutással járó extra költségek fedezésére fognak felhasználni. A jegyek mellett bérletet is lehet vásárolni, ami az összes hazai NB I.-es és Magyar Kupa mérkőzésre érvényes.

A hazai NB I.-es mérkőzések kezdő nyitására hamarosan licitálni lehet az egyesület Facebook-oldalán. A nyitás mellé a csapat által dedikált labdát és TRSE-ajándékcsomagot is kiosztanak.

A Tatabányai Röplabda SE először vasárnap 17:00-tól a DVTK csapata ellen lép majd pályára az Árpád Gimnáziumban.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában