Labdarúgás

2 órája

Újabb vereséget szenvedett a Tatabánya

A hetedik forduló sem hozott szerencsét a Bányásznak. Az Opus Tigáz Tatabánya jól kezdett, a végére azonban elfogyott a lendület és vereséget szenvedtek Baranya vármegyében.

Kemma.hu

Baranya vármegyébe látogatott az Opus Tigáz Tatabánya csapata, a végeredmény azonban nem az lett, amit vártak volna. Az első találatot még a Bányász szerezte meg, Vida Kristopher sikeresen értékesítette a büntetőt a 15. percben. Az első félidő végén azonban egyenlített a Baranya vármegyei együttes, ezzel pedig 1-1-es döntetlennel ért véget az első felvonás.

Opus Tigáz Tatabánya - Budafoki MTE NBII. foci (19)
Ez zsinórban a második veresége az NB II.-ben a Tatabánya csapatának
Fotó: Flajsz Péter / Forrás: 24 Óra

A második játékrészt szépen kezdte a vendégcsapat, a végén azonban megmutatkozott, hogy melyik együttes volt jobb szeptember 22-én. A Kozármisleny behúzta a mérkőzést.

Labdarúgás, Merkantil Bank Liga NB II., 7. forduló

HR-Rent Kozármisleny - Opus Tigáz Tatabánya 3-2 (1-1)

Kozármisleny, Kozármisleny Stadion, vezette: Molnár A. (Máyer G., Mohos M.)

Kozármisleny: Lékai - Gajág, Kirchner, Major (Rácz 87.), Horváth K. (Koszovcsuk 63.), Horváth P. (Pesti 73.). Cipf (Kócs-Washburn 73.), Schuszter (73. Beke), Vajda, Horváth, Turi.

Tatabánya: Balla - Kovács, Derekas (Árvai 87.), Kiprich (Jelena 60.), Szegleti, Buna, Jagodics, Csernik (Kocsis 87.), Eördögh, Varga, Vida (Soltész 71.).

Gólszerzők: Krichner (40., 81.), Pesti (78.), illetve Vida (15.), Soltész (74.)

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában