Paralimpia 2024

2024.09.03. 20:23

Gurisatti Gyula szeptember 4-én is versenyez

Gurisatti Gyula a szerdai napon a Vegyes 50 m pisztoly (SH1) versenyszámában lesz érdekelt. A komáromi Erődök Városa Sportlövő Egyesület sportlövője nagy kihívást jelentő kategóriában áll majd lőállásba.

Kemma.hu

Augusztus 4-én, szerdán is lőállásban folytatja Gurisatti Gyula, a komáromi Erődök Városa Sportlövő Egyesület versenyzője. Az előző két versenykategória nem alakult számára túlságosan eredményesen. Augusztus 30-án a 10 méteres légpisztoly (SH1) kategóriájában kezdte meg a 2024-es paralimpiát, ahol 23. helyen zárt, 548-as körrel.  Szeptember második napján, reggel 9 órakor mérettette meg magát a vegyes 25 m pisztoly (SH1) kategóriájában, ahol a 22. pozícióban zárt, a maga 542-es körével. A szerdai napon a Vegyes 50 m pisztoly (SH1) versenyszámában tervez javítani a már ötödik paralimpiáján teljesítő, igen tapasztalt sportoló. Ez a versenyszám azonban igazi kihívést jelent, így nem csak Ő, hanem az összes versenyző kiemelt koncentrációval kell, hogy teljesítsen.

Gurisatti Gyula újfent beveti tehetségét
Fotó: VIG JOHANNA / Forrás: hunshooting.hu

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában