Kosárlabda

2024.09.03. 20:18

Szurkolói ankétot tartott az OSE

Egyre közelebb a szezon, így az oroszlánok csapata egy szurkolói ankétot tartott. Az eseményen az MVM-OSE Lions drukkerei találkozhattak a csapat vezetésével és a játékosokkal.

Kemma.hu

Szeptember harmadik napján, azon belül kedden szurkolói ankétot tartott az MVM-OSE Lions csapata. Az NB I.-es kosárszezon vészesen közeleg, így a klub vezetése megfelelőnek látta ezt a napot az esemény megrendezésére. A helyszín természetesen nem más, mint a Krajnyik „Akác” András Sportcsarnok volt, egészen pontosan a nagycsarnok konferenciaterme. A rendezvényen értelemszerűen tiszteletét tette az egyesület elnöke, Beck Ferenc, Váradi Kornél vezetőedző, Hoffartné Csonka Katalin és Kőműves Tamás technikai vezetők, Matajsz Gábor elnökségi tag, illetve a játékosok és a csapat elkötelezett szurkolói is. A rendezvényt Beck Ferenc nyitotta meg, aki elárulta, hogy idén változott a legkevésbé a csapat felállása, a két új fiatal játékossal, Takács Zsolttal és Csuti Kornéllal pedig hosszútávon számolnának, hiszen látnak bennük potenciált. A csapat idei célként azt tűzte ki, hogy az első nyolc csapat között végezzenek, mely felsőházi rájátszást érne a csapatnak.

Az MVM-OSE Lions szurkolói ankétján. Balról jobbra: Kőműves Tamás, Váradi Kornél, Beck Ferenc és Matajsz Gábor
Fotó: Zetovics Márió / Forrás:  24 Óra

Váradi Kornél, a csapat vezetőedzője kifejtette, hogy augusztus 12 óta már a teljes kerettel készülnek az új idényre, napról napra haladnak mindennel. Kiemelte, hogy két kemény edzőmérkőzésen vannak túl (a Sopron és a Kecskemét ellen léptek pályára), jelenleg azon dolgoznak, hogy az ott feltűnő hibákat kijavítsák. A szakember azt is elárulta, hogy egy hektikus időszakon vannak túl, már ami a játékospiacot illet: véleménye szerint szűk volt a piac, ám ennek függvényében megpróbáltak remek légiósokat igazolni, akikben bízik, hogy be fognak válni a csapatnál. Hangsúlyozta, hogy az egyesület szerkezete engedi, hogy többféle stílusú játékos felé tudjanak nézni. Igazolni olyan játékost szeretnének, aki mind védelemben, mind támadásban megállja a helyét, ebből adódóan bíznak az újonnan érkezettekben.

Az új kosarasok is bemutatkoztak

Az OSE új kosarasai pár mondatban bemutatkoztak a szurkolók előtt. A 24 éves amerikai légiós, Jamarius Burton őszintén bevallotta, hogy szimpatikus számára Oroszlány városa és a csapat, a klub már a kezdetektől fogva befogadó volt vele, sokat segítettek neki. Az edzőmeccsek alatt véleménye szerint jól működött a kémia a csapattársaival. 

Noah Dickerson elárulta, hogy tetszik neki Oroszlányban, hogy egy kisebb városban játszhat, ugyanis hazájában, az Amerikai Egyesült Államokban (azon belü Georgia államban) szintén kisebb településen élt. Úgy fogja fel Oroszlányt és a csapatot, mint egy családot és alig várja, hogy jobban megismerje a szurkolókat.

Chico Carter Jr. közölte a szurkolókkal, hogy az igazolása előtt még nem járt Európában, így egy kissé még nehéz megszoknia, hogy olyan messze van a családjától, akik az USA-ban laknak. 

A magyar játékosok, Takács Zsolt és Csuti Kornél szintén dicsérte a várost, jól érzik magukat.

Fotó: Zetovics Márió / Forrás:  24 Óra

Távozik Wilfried Ebonda Likayi

A csapat sportolója átfogó orvosi és fizikai vizsgálatokon vett részt, ahol nem azok az eredmények születtek, amit ő és a csapat remélt. Ennek eredményeképpen a klub és a játékos közös megegyezéssel felbontja a szerződésüket. A csapat már dolgozik a kosárlabdázó pótlásán. A hír a klub Facebook-oldalán is olvasható.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában