Megyefoci

3 órája

Tata Sárisáp rangadóval folytatódik a megye I.

A hetedik fordulóval folytatódik a vármegyei első osztályú labdarúgó-bajnokság. Szombaton villanyfényes Tata-Sárisáp rangadót rendeznek a megye I. aktuális játéknapján.

Kemma.hu

Teljes játéknapot, azaz hat mérkőzést rendeznek a megyefoci élvonalbeli divíziójának számító első osztályban. A megye I. küzdelmei ezen a hétvégén sem állnak le, hiszen a hetedik forduló következik. Szombaton kettő-, míg vasárnap négy összecsapásra kerül sor. A szuperrangadónak számító Tata-Sárisáp találkozóra szombat este kerül sor.

A Tatai AC a megye I. villanyfényes rangadójának esélyese
A Tatai AC a megye I. villanyfényes rangadójának esélyese
Fotó: Zetovics Márió / Forrás: 24 Óra

A megye I. legérdekesebb mérkőzését villanyfényben rendezik

A hetedik fordulóban a Tata és a Sárisáp csapata is összecsap, mégpedig villanyfényes körülmények között. A hat mérkőzésen négy győzelemmel és két döntetlennel 14 pontig jutó Tata vezeti a pontvadászatot, a tataiakat az öt találkozón 11-11 egységgel álló Sárisáp és Zsámbék követi.

A csúcsrangadó előtt Fenyvesi László nyilatkozott a vendégek részéről.

– A bajnokság talán legjobb játékosállományával a Tata rendelkezik és nem is véletlen, hogy vezetik a tabellát, de nem feltartott kezekkel utazunk! Remek pályán, jó körülmények között szeretnénk egy színvonalas mérkőzést játszani! Sajnos több fontos hiányzónk is lesz, de mindent meg fogunk tenni a pontszerzésért – latolgatta a második helyen álló csapat esélyeit a szakvezető.

A Zsámbék a három pontjával tizenegyedik helyen szerénykedő Almásfüzitőre látogat, ahol a dobogóesélyes csapat számára kötelező lesz a győzelem, amennyiben nem akar lemaradni a Tata-Sárisáp duóról. A negyedik pozícióban lévő Koppánymonostor a Bábolna esetleges legyőzésével megcélozhatja a pillanatnyi dobogót.

A Kecskéd a Nyergesújfalu ellen vívott hazai mérkőzésen szerezheti meg első győzelmét az idei kiírásban, míg sereghajtó Lábatlan Vértessomlón szerezné meg első pontjait. Az Esztergom - Tát találkozó pedig kiélezettnek ígérkezik.

Labdarúgás, Területi I., 7. forduló:

Szeptember 28., szombat, 16 óra:

Koppánymonostori SE - Bábolnai SE

Szeptember 28., szombat, 18 óra:

Tatai AC - Sárisápi BSE 

Szeptember 29., vasárnap, 16 óra:

Almásfüzitői SC - Ikoba Beton Zsámbék

Vértessomló - Lábatlani ESE 

FC Esztergom - DG Tát SE

Wati Kecskéd KSK - Nyergesújfalu SE

Szabadnapos a Vértesszőlős

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában