Megye I

2024.09.03. 11:44

A Koppánymonostor újabb lehengerlő meccset játszott

A koppánymonostoriak újfent nagyot játszottak, a Tata pedig továbbra is az élen. Lejátszották a csapatok a megye I harmadik fordulóját.

Kemma.hu

Az élcsapatok mind erősen teljesítettek a megye I. harmadik fordulójában. A Koppánymonsotor 5-0-ra verte az FC Esztergomot, a Tata most ugyan szorosabban, de megnyerte a mérkőzését a harmadik fordulóban is, a Sárisáp pedig a Bábolna együttesét szárnyalta túl.

Kecskéd - Koppánymonostor Megye I. Foci (2)
A Koppánymonostor (fehér mezben) ezúttal sem okozott csalódást.
Fotó: Flajsz Peter / Forrás:  24 Óra

Labdarúgás, Területi I., 3. forduló

Koppánymonostori SE - FC Esztergom 5-0 (0-0)
Komárom, Berecz Dezső Sporttelep, vezette: Áy J. (Urbanics Á., Patócs D.)

Koppánymonostor: Lázár - Egyed, Horváth, Szőke (Müller 77.), Valkó, Vincze, Schiller, Hartmann (Bán 57.), Valkó (Sinkó 80.), Juhász (Bilkó 66.), Tímár (Dávid 66.)
Esztergom: Órai - Tóth, Várszegi B., Füzesi, Várszegi D., Molnár, Sisa, Szén (Mihályi 83.), Kiss, Szutor, Körmöndi (Antalics 46.)
Gólszerzők: Szőke (47.), Vincze (51.), Valkó (75.), Horváth (83.), Sinkó (87.)

Vígh László (Koppánymonostor, vezetőedző) – Egy olyan csapattal találkoztunk, amelyik szinte teljes létszámban mintegy harmincöt méterre védekezett saját kapujától. Az ilyen védelmet sosem könnyű feltörni. Nem is pörögtünk fel úgy az első félidőben, ahogy szerettem volna. Nem volt olyan ritmusa a játékunknak a támadó zónában, hogy helyzeteket tudjunk kialakítani. Kevés lehetőségünk volt. A második játékrészben ritmust tudtunk váltani, egyre nagyobb területeink voltak, intenzívebben tudtuk mozgatni az ellenfelet, hogy a mélységi játékunkat elő tudjuk készíteni. A szünet után a mérkőzés képe úgy nézett ki, ahogy szerettük volna.
Kun Imre (Esztergom, vezetőedző) - Nem voltak túl jó előjelei a mérkőzésnek, sérülések és betegségek is nehezítették a csapat felkészülését. Több meghatározó játékosunk is kidőlt, így elég foghíjas kerettel utaztunk el Koppánymonostorra. Tudtuk, hogy a mérkőzésen inkább a védekezésen lesz a hangsúly, és a kontrajátékra kell berendezkednünk. Az első játékrészben jól működött a taktikánk nulla-nullás eredménnyel fordultunk. A második félidőben nem tudtunk elegendő friss erőt a pályára küldeni, ezért szép lassan ellenfelünk felőrölte a tartalékainkat és több gólt is tudtak szerezni. Szomorúak vagyunk, de nem vagyunk elégedetlenek. Nagyon jó csapategységet mutattunk végig a mérkőzésen. Akaratban sem lehet panasz a játékosokra, de ennyi hiányzót egy Koppánymonostor ellen egyik csapat sem bír el. Gratulálok az ellenfélnek.

Tatai AC - Nyergesújfalu SE 2-1 (2-0)
Tata, Tatai AC Új úti Sporttelep, vezette: Linn K. (Jászberényi M., Farkas B.)

Tata: Szabó - Simonka, Korcsok, Zuggó, Márton (Tóth 60.), Víg, Hadobás, Marticsek, Mártonfi (Bogár 63.), Sternberger, Máté-Kovács (Mészáros 60.)
Nyergesújfalu: Borsiczki - Krammer (Hajnal 76.), Tóth, Motuz (Bogárdi 36.), Farkas, Mann, Baogh, Szoboszlai (Jakobi 84.), Molnár, Szilágyi (Manga Zs. 69.), Manga M.
Gólszerzők:  Mártonfi (23., 30.), illetve Manga (80.)

Schőn László (Tata, vezetőedző) – Megszereztük a harmadik győzelmünket, gratulálok a csapatnak. Megyünk tovább a kitűzött cél felé. Tulajdonképpen szeretnénk felülmúlni az előző szezonban látottakat. Szabó Tamás, Hadobás Zétény, Víg Bence, Marticsek Gergő, Korcsok Christopher, Zuggó János
Gálicz Ferenc (Nyergesújfalu, vezetőedző) – Az első félidőben megérdemelten szerzett két gólos előnyt a hazai csapat. A második félidőben sokkal jobb mentalitásban játszottunk, és egy közönségszórakoztató rangadó kerekedett a mérkőzésből, mindkét oldalon nagy helyzetekkel. Lógott a levegőben az egyenlítésünk, de sajnos nem jött össze a második talált. A mérkőzés összképét nézve megérdemelten nyert a Tata. Gratulálok nekik. Jók: Borsiczki Marcell, Molnár Ambrus, Farkas Ákos, Balogh András.

Almásfüzítői SC - Vértesszőlősi SE 2-1 (1-1)
Almásfüzitő, Almásfüzitői Sport Club, vezette: Sándor T. (Szabó B., Áj J.)

Almásfüzitő: Gálik - Berlik (Galambos 46.), Szűcs, Szalai, Bányai, Kuzma, Szegedi, Lencse, Gerebenics, Busa, Horváth.
Vértesszőlős: Dobrotka - Gréczi, Galambos P., Galambos G., Horváth, Batics (Jónás 58.), Kádas, Ozoróczi (Nagy 58.), Bencsik, Antal, Polyák.
Gólszerzők: Bányai (4.), Busa (57.), illetve Ozoróczi (31.)
László Péter (Almásfüzítő, vezetőedző) – A szezon előtt nagyon kaotikus volt a helyzetünk. Kérdéses volt, hogy egyáltalán el tudunk-e indulni a bajnokságban. Az első fordulót emiatt el is kellett halasztanunk, de az utolsó pillanatban sikerült játékosokat igazolni, így az elmúlt hétvégén már ki is tudtunk állni és sikerült megszerezni az első győzelmet. Szeretném megköszönni azoknak a játékosoknak, akik mellettünk maradtak és bíztak bennünk, hogy lesz csapat. A legfőbb célom, hogy mindenki érezze jól magát és eredményesek tudjunk lenni. Télen három játékos érkezik hozzánk.
– A Vértesszőlősi SE vezetőedzőjét nem értük el –

Vértessomló - DG Tát SE 1-4 (1-1)
Vértessomló, Vértessomló KSK, vezette: Urbanics Á. (Kun P., Kurali Z.)
Vértessomló: Ámorth - Éliás, Kacz (Antalovits 80.), Erdei (Tóth 46.), Koller, Pető, Batin (Murányi 86.), Szepesi, Kovács, Nagy, Petőcz (Dobbelaere 46.)
Tát: Koller - Farkas, Dékány, Putnoki (Bokros 81.), Jámbor, Kiss (Varga 58.), Jónás (Éber 58.), Tillmann, Iacobut (Gágó 89.), Páldi (Szalai 86.), Chrompota
Gólszerzők: Szepesi (10.), illetve Páldi (12.), Tillmann (74., 83.), Dékány (94.)
Nagy Géza (Vértessomló, vezetőedző) – Nagyon gyengén és enerváltan futballoztunk. Ehhez még sajnos hozzájött, hogy döntő pillanatokban a külső körülmények sem nekünk kedveztek. Összességében nézve a mérkőzést, megérdemelten nyert a Tát. A hibáinkból tanulva - beleértve saját magamat is - remélem, hogy teljesen más mérkőzés lesz a hétvégi Nyergesújfalu elleni rangadó.
Szabó Attila (Tát, vezetőedző) – Jól kezdtük a mérkőzést, már az első öt percben volt két nagyobb helyzetünk, amik kimaradtak, aztán jött egy gyors gólváltás. Nagy játék nem alakult ki az első félidőben és túl nagy iram sem volt a nagy hőségnek köszönhetően. A második félidőben jobban felpörgött a csapat, és az átmeneteink is jóval gyorsabbak voltak. A játékos frissítések is jól sikerültek, és talán erőben is jobban bírtuk az ellenfelünknél. Sok párharcot nyertünk és nem volt egyéni hibánk, ami a győzelmet eredményezte. Nagyon egységesek és fegyelmezettek voltunk ezen a mérkőzésen. Összességében egy jó meccset játszottunk, egy fizikálisan erős csapat ellen, ami most pontokkal párosult. Megérdemelt győzelmet arattunk.

Sárisápi BSE - Bábolnai SE 4-2 (2-2)
Sárisáp, Sárisápi Bányász Sport Egyesület, vezette: Büki G. (Faragó Gy., Uracs R.)
Sárisáp: Belányi - Cserven (Bartl 56.), Válent, Hegedűs, Yousif (Petrovics 80.), Janusz (Jurásek K.), Mészáros, Jurásek J. (Farkas 56.), Berkó, Sándor, Kara (Karcagi 56.)
Bábolna: Szabó - Soós, Proceller M., Proceller K., Karvaj, Maruzs (Farkas 62.), Németh, Lakatos (Fekete 79.), Hollósi (Rabi 65.), Nyári, Lanzendorfen
Gólszerzők: Berkó (18.), Sándor (40.), Mészáros (74.), Janusz (77.), illetve Hollósi (16.), Lanzdendorfen (38.)
Józsa Péter (Bábolna, vezetőedző) – Az első félidőben nagyszerűen játszott a csapat, amit sajnos a második félidőben nem tudtunk megismételni, így csak megnehezítettük a jó erőkből álló hazai ellenfél dolgát. Kijött a nagyobb tudás és a rutin.
– A Sárisápi BSE vezetőedzője hétfőn nem kívánt nyilatkozni –

Lábatlani ESE - Ikoba Beton Zsámbék 0-5 (0-1)
Lábatlan, Sárisápi Bányász Sport Egyesület, vezette: Büki G. (Faragó Gy., Uracs R.)
Lábatlan: Török - Mann, Galba (Teiter 80.), Deme, Váli, Fábián-Nagy, Varga, Kottra, Budaházi, Kecskés (Szenes 68.), Gimesi (Kovács 68.)
Zsámbék: Lehel - Kerezsi (Sugár B. 74.), Bíró (Sugár S.), Áprily, Orosházi, Barlangi, Kósa (Somogyi 72.), Biró (Haupt 46.), Magyar (Nyúl 46.), Peinlich, Czeglédi
Gólszerzők: Czeglédi (45., 55., 65., 78.), Orosházi (89.)
Gimesi Máté (Lábatlan, vezetőedző) – Gratulálni szeretnék a Zsámbék csapatának, teljesen megérdemelten nyertek. Mi az építkezés elején járunk hozzájuk képest. Teljesen jogos, megkérdőjelezhetetlen volt a három pont sorsa.
Bodó László (Bábolna, vezetőedző) −Borzalmas hőségben játszottunk, amely mindkét csapat teljesítményére rányomta a bélyegét. Végig mi irányítottuk a mérkőzést, és a második félidőben hálistennek ez gólokban is meglátszott. Van még hova javulnunk a játékban, de összességében elégedett vagyok és nagyon örülök a három pont begyűjtésének.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában