Labdarúgás

2024.09.06. 12:44

Megye I.: A negyedik forduló következik

A tataiak megőriznék veretlenségüket, a Koppánymonostor pedig tovább zárkózna a tabella élére. A megye I. negyedik fordulója érdekes csatákat hozhat.

Kemma.hu

A 2023/2024-es megye I.-es szezon negyedik felvonása következik. A fordulót a Koppánymonostor és a Vértesszőlős nyitja meg a szombati napon. A mérkőzésen a papírforma alapján előbbiek lépnek pályára esélyesebbként, a vértesszőlősiek csapata eddig pontatlanul áll a tabellán. Az előző héten remek formát nyújtó Zsámbék a szintén meggyőző szezont futó Sárisáp ellen meccsel. A tataiak Bábolna városába utaznak, céljuk pedig egyértelmű: folytatni az eddigi veretlen idényüket. A Bábolna együttese egy nehéz mérkőzésre számíthat, extrát kell nyújtaniuk ahhoz, hogy legalább egy döntetlent is elérjenek. A Nyergesújfalu és a Vértessomló összecsapásán bármi megtörténhet, érdemes lehet követni az ütközetet. A Tát az Almásfüzitő dolgát nehezítené meg a kilencven perc alatt. Előnyükre szóljon, hogy hazai pályán mérkőznek meg ellenfelükkel, ami mindig egy pozitív tényező. Az esztergomiak futballistái pedig a Kecskéd ellen tesztelik tudásukat.

Kecskéd - Koppánymonostor Megye I. Foci (1)
A Koppánymonostor (fehér mezben) a megye I. negyedik fordulójában is nyerne
Fotó: Flajsz Peter / Forrás: 24 Óra

Labdarúgás, Területi I., 4. forduló

Szeptember 7., szombat, 16 óra.

  • Koppánymonostori SE - Vértesszőlősi SE

    Szeptember 8., vasárnap, 16 óra.
  • Ikoba Beton Zsámbék - Sárisápi BSE
  • Bábolnai SE - Tatai AC
  • Nyergesújfalu SE - Vértessomló
  • DG Tát SE - Almásfüzítői SC
  • FC Esztergom - Wati Kecskéd KSK

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában