Edzőváltás után

11 órája

Krízishelyzetben várja a hétvégét a Komárom VSE

Vasárnap folytatódik a harmadosztályú labdarúgó-bajnokság. Az NB III. Észak-nyugati csoportjának 9. fordulójában a Komárom VSE a Sopron otthonába látogat.

Kemma.hu

Újabb játéknapjához érkezett a férfi labdarúgó NB III. A Komáromi VSE ezúttal idegenben lép pályára, ellenfele a vasárnap délután 4 órakor kezdődő találkozón az egykoron szebb napokat látott Sopron lesz. A hűség városának együttese a 11. pozíciót foglalja el a 16 csapatot felvonultató pontvadászatban. Vármegyénk egyik harmadosztályú klubja a kiesést jelentő 14. helyről kezdhetné meg a felzárkózást. 

Komárom VSE - Gyirmót FC Győr II. NBIII. foci (8)
20240908 Komárom
NB III.
Komárom VSE - Gyirmót FC Győr II. labdarúgó mérkőzés
Fotó: Flajsz Péter Gergő FP
24 Óra
A Komárom nem hagyná el feltartott kezekkel a pályát Sopronban az NB III. aktuális játéknapján
Fotó: Flajsz Peter / Forrás: 24 Óra

Edzőváltás segíthet a Komárom együttesén?

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, Burányi Tamás közös megegyezéssel távozott Komáromból, így a Sopron elleni mérkőzésen ideiglenesen az asszisztensedző, Szabó Dániel ül a kispadra.

A Komárom múlt vasárnap 2-2-es döntetlent játszott az Újpest II.-vel, míg a Sopron a sereghajtó Gyirmót II. ellen gyűjtötte be a három pontot.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában