Teke

16 órája

Kiválóan teljesítenek az oroszlányi tekések

Csapatban és egyéniben is remekel az OSZE a másodosztályban

Kun Attila

A hétvégén folytatódtak a küzdelmek a másodosztályú (NB I.) csapatbajnokság Keleti csoportjában. Az Oroszlányi SZE együttese eddig nagyszerűen teljesít ebben a küzdelemsorozatban, hiszen mind a négy mérkőzését megnyerve, egyetlen százszázalékos csapatként áll a tabella élén. 

Az előző szezonban még a Nyugati csoportban szereplő, ott a második helyen végző és a Szuperligáról csak osztályozón lemaradó (a Tatabányán rendezett tornán az OSZE második lett a keleti bajnok és az osztályozón elért első helyével feljutó Tiszakécske mögött, valamint a Bábolna előtt) oroszlányiak a Ferencvárosi TC elleni 7-1-es (3472-3333) hazai győzelemmel kezdték a szezont, majd 5-3-ra (3295-3221) nyertek Budapesten a Tüker TSE ellen. Egy újabb fővárosi sikert (8-0, 3419-3171 a Fővárosi Vízművek SK vendégeként) aztán ismét egy hazai győzelem követett a hétvégén, mégpedig a debreceni Villjav Prima SE riválisaként (6-2, 3497-3344). Az oroszlányi csapat kiváló teljesítménye nem véletlen, hiszen játékosai egyéniben is remekül teljesítenek. Az első és a második fordulóban egyaránt Hungler Barna (628, illetve 613 fa), a harmadikban Sipos Gábor (623), a negyedikben pedig Ley Attila (629) lett a forduló legjobbja. 

Az Oroszlány ifjúsági csapata eddig ötvenszázalékos teljesítményt nyújtott a bajnokságban: a Tüker és a Vízművek ellen (egyaránt 4-0) győzött, a Ferencváros és a Villjav ellen (egyaránt 1-3) pedig veszített és az ötödik helyet foglalja el a tabellán. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában