Niké Liga

2 órája

Ismét hazai pályán szerepel a KFC Komárom

A negyedik fordulóból elhalasztott mérkőzést rendeznek hét közben a szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban. A KFC Komárom a Ruzomberok (Rózsahegy) együttesét fogadja kedd este 6 órakor.

Luter Márk

Sorozatban második alkalommal győzne saját szurkolótábora előtt a KFC Komárom csapata. A szlovák Niké Ligában szereplő első osztályú klub szombaton a Trencsén ellen diadalmaskodott, mellyel feljött a 12 csapatos pontvadászat hatodik helyére. A kedd esti ellenfél a Ruzomberok (Rózsahegy) lesz, amely az ötödik helyen áll a bajnokságban.

A KFC Komárom második hazai győzelmére készül
A KFC Komárom második hazai győzelmére készül
Forrás: KFC Komárno/Facebook

A KFC Komárom nemzetközi kupaindulót lepne meg

A Trencin (Trencsén) elleni hazai győzelem mellett korábban az alsóházban szerénykedő Kassa (Kosice) és a Besztercebánya (Banska Bystrica) együttesét is felülmúlta.

Érdekesség, hogy a KFC Komárom sportigazgatója Vincze István, a Tatabányai Bányász egykori legendás labdarúgója.

Eredetileg a szlovák bajnokság negyedik fordulójában került volna sor a Ruzomberok (Rózsahegy) elleni összecsapásra, de az ellenfél az augusztusi nemzetközi kupaszereplése miatt a mérkőzés halasztását kezdeményezte a Szlovák Labdarúgó-szövetségnél.

Labdarúgás, Niké Liga, 4. forduló (elhalasztott mérkőzés):

KFC Komárom - MFK Ruzomberok (Rózsahegy)

Stadion FC ViOn, kedd, 18 óra.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában