Első forduló

2024.09.13. 14:23

Indul a rögbiszezon az Esztergomi Vitézeknek

A sportszurkolók örömére elindul a rögbiszezon. Az Esztergomi Vitézek csapata Debrecenbe utazik az első fordulóban.

Kemma.hu

Kezdetét veszi az új rögbiszezon. A férfi XV's bajnokság újraszerveződött, nyolc csapatosra bővült az első osztály, míg az NB II.-ben négy csapat méri össze tudását. Játékosmozgás nem történt az esztergomiak tájékán, több, régóta inaktív és sérülésből felépülő játékos kezdte meg az edzéseket. Az első osztály nyitófordulójában, szombaton a címvédő Esztergomi Vitézek csapata Debrecenbe látogat. A tavalyi másodosztályban harmadikként végző, külföldi egyetemisták alkotta együttes nagyon motiváltan áll hozzá a feladathoz. 

Az Esztergom  (piros mezben) sikert aratna a szezon első meccsén
Fotó: Hauszknecht Dániel

A több hiányzóval rendelkező esztergomiak célja nem más, mint győzelemmel indítani az őszt. Minden bizonnyal keretbe kerülnek, eddig a második csapatban szereplő fiatalok is. Kiváló lehetőség felmérni, hogy hol tart Sőlősi Darius együttese.

Rögbi, NB I., 1. forduló

DEAC Huszárok - Esztergomi Vitézek

Debrecen, szombat, 14 óra.

Vasárnap a női bajnokság is kezdetét veszi. A címvédő esztergomi csapat Székesfehérváron méri össze tudását ellenfeleikkel.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában