Ökölvívás

2024.09.03. 14:47

Magas színvonalú mérkőzések a Bányásznapon

Augusztus 31-én rendezték az ökölvívók nagy eseményét. A Bányász Kupa alatt a TSC öklözői szép teljesítményt tettek le az asztalra.

Kemma.hu

Szombat délután, augusztus 31-én rendezték az ökölvívó Bányász Kupát. A rendezvénynek a West étterem parkolója adott otthont, ahol igen kemény küzdelmeket láthattak a nézők. Összesen tizenhat mérkőzést bonyolítottak le a Tatabányai Sport Club által rendezett eseményen, ahol a helyi versenyzők mellett oroszlányi, budapesti, egri és grázi ökölvívók mérettették meg magukat. A párharcok edzőmérkőzésekkel indultak, majd a serdülő, junior, felnőtt női és férfi kategóriákban tesztelték tudásukat a résztvevők. A TSC-től Nagy Ruben és Nagy Kornél edzőmeccsen vett részt, a magasabb szintű, tétre menő párharcokon pedig Oláh Levente, Lakatos Tibor, Rostás Dávid és Tóth Anna aratott győzelmet. Lakatos Brendon és Nagy Iván szintén ringbe lépett, a harc alatt azonban vereséget szenvedtek.

Odatették magukat a TSC versenyzői a Bányász Kupa alatt
Forrás: Tatabányai Sport Club/Facebook

Babai Sándor, a nemzetközi ökölvívás által is elismert elismert bíró a szervezők és a TSC ökölvívó szakosztályának nevében köszöntötte Rózsa Andrást, aki 1988 és 2022 között az egyesület bokszolóinak vezetőedzőjeként dolgozott. A magyar bokszlegenda, Erdei Zsolt szerint eredményesen telt a rendezvény.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában