Folytatódik az idény

3 órája

Rögbi: egy férfi-, és egy női esztergomi csapatnak is szurkolhatunk az árvíz után

Hétvégén a rögbisek számára megkezdődnek a másodosztály küzdelmei. Az árvíz levonultával két esztergomi csapat is pályára lép az előttünk álló hétvégén.

Kemma.hu

Hétvégén megkezdődnek a másodosztály küzdelmei is. Az esztergomi rögbisek számára nem volt könnyű az utóbbi hét, hiszen edzések helyett az árvíz elleni védelemben vettek részt.

Esztergomi sikert hozott a rögbitorna. A vitézek megszerezték az első helyet, a férfiválogatottba pedig nyolc esztergomi játékos is meghívást kapott.
Az árvíz után az Esztergomi Vitézek (fehérben) női csapata Székesfehérváron folytatja szereplését
Fotó: Hauszkencht Dániel

Az árvíz levonult, kezdődik a másodosztály

Az NB II.-es bajnokság is átalakult, az idei szezonban négy csapat mérkőzik meg egymással. A tavaly újraszerveződött Esztergomi Apródok szombaton rögtön a címvédő Budapesti Kosokkal mérkőznek meg idegenben. A fiatalokkal teletűzdelt esztergomi alakulat célja az értékes tapasztalatszerzés mellett játéklehetőséget adni azoknak a rögbiseknek, akik nem férnek be az első számú csapat keretébe.

Az elmúlt szezonban a fővárosiak mindkét találkozó során felülmúlták az esztergomi együttest, reményeik szerint most sikerül majd megszorongatni őket. A női bajnokság második fordulóját vasárnap Székesfehérváron rendezik. Az esztergomiak az első helyről várják a bajnokság folytatását.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában