Labdarúgás

2024.08.04. 21:21

Szoros mérkőzésen maradt alul a Tatabánya a Honvéd ellen

A győzelmet ugyan nem szerezte meg a Bányász, ennek ellenére végig kitartóan futballoztak a csapat játékosai. A Tatabánya az előző heti siker után most egy vereséggel zárta a 90 percet.

Kemma.hu

Idegenben folytatta szezonját az Opus Tigáz Tatabánya. A Bozsik Arénában hangos szurkolók éltették a hazai csapatot, akik mindent beleadtak a mérkőzésen, ahogyan a Bányász is. Az első félidő találatot nem hozott, kiélezett futballt játszott a két együttes. Az izgalmak a második felvonásban indultak be, a mérkőzés dinamikáján látni lehetett, hogy ekkorra a két csapat már magasabb szinten teljesített. Az első és egyetlen gólt Medgyes Zoltán szerezte a Honvéd számára, egészen pontosan az 56. minutumban.

Labdarúgás
Ezúttal nem jött össze a győzelem a Tatabánya (kék mezben) számára
Fotó: Hagymási Bence / Forrás:  24 Óra

A vendégek próbálkoztak a végére, sikerrel azonban nem jártak, így az előző heti elképesztő győzelem után most vereséget szenvedtek. A következő meccsen az első fordulóhoz hasonlóan otthon lép pályára a Bányász, méghozzá a Kisvárda ellen, augusztus 11-én, este 19 órakor.

Labdarúgás, Merkantil Bank Liga NBII., 2. forduló

Budapest Honvéd FC - Opus Tigáz Tatabánya 1-0 (0-0)

A Honvéd kezdői: Gyetván - Szabó, Holman, Kerezsi, Ene, Lőrinczy, Keresztes, Medgyes, Nyitrai, Benczenleitner, Pauljevic.

A Tatabánya kezdői: Lóth - Soltész, Szegleti, Katona, Vass, Buna, Jagodics, Jelena, Harsányi, Csernik, Eördög.

Gólszerző: Medgyes (56.)

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában