Kosárlabda

2024.08.31. 19:40

Nagyszabású eseményeket rendez az OSE

Szeptember 3-án szurkolói ankétot szervez a csapat, másnap pedig kezdetét veszi a Bányász Kupa. Az MVM-OSE Lions felnőttcsapata mellett az U16-os korosztály kosarasai is megmérettetik magukat.

Kemma.hu

Az MVM-OSE Lions előtt izgalmas időszak áll, több jelentős eseménnyel is kecsegtetik a szurkolókat. Szeptember 3-án szurkolói ankétot szervez az együttes, mely 16 óra 45 perckor veszi kezdetét. Ez az esemény nagy lehetőség a drukkereknek, hiszen lehetőséget biztosít számukra, hogy kötetlenebb keretek között találkozhassanak a a csapat játékosaival, illetve a stábbal. Egy ilyen rendezvény mindig pozitív hatással bírhat, nem olyan sokkal az idény kezdete előtt. A helyszín természetesen nem más, mint az oroszlányi  Krajnyik „Akác” András Sportcsarnok lesz.

B02I7385
A Váradi Kornél vezette felnőtt OSE Lions csapat is pályára lép a Bányász Kupán.
Fotó: Viszló Balázs / Forrás:  24 Óra

A Bányász Kupa

A Nemzetközi Bányász Kupa szeptember 4. és 7. között kerül megrendezésre Oroszlányon, szintén a Krajnyik „Akác” András Sportcsarnokban,  melyen hazai és nemzetközi együttesek csapnak össze. A rendezvényen U16-is csapatok is pattogtatnak, az oroszlánok fiataljai 4-én, 15 órakor szerdán lépnek pályára a BBA Komarno klubja ellen a nagycsarnokban. Szintén ezen a napon, 18 órakor veszi kezdetét az Alba Fehérvár – Timisoara BC mérkőzés, a kiscsarnokban.

A következő napon 13 órakor a bronzmérkőzést rendezik (Nagycsarnok), majd 16 órától a finálé izgalmai kerülnek terítékre (Nagycsarnok).

A felnőtt csapat is megmérkőzik

Szeptember 6-án, délután háromkor az Alba Fehérvár NBI/A és a BC Timisoara kosarasi mérik össze tudásukat, 18 órától azonban az MVM-OSE Lions NBI/A és a Komarno BC meccsel egymással. 

Szeptember 7-én, 15 órától a bronzmeccset bonyolítják le (Nagycsarnok), a döntőt pedig este hatkor kezdik meg a csapatok.

B02I7309
Fotó: Viszló Balázs / Forrás:  24 Óra

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában