NB III.

2024.08.19. 08:07

A Dorognak és a Komáromnak is szomorú lett a vasárnap

Mindkét vármegyei csapatunk vereséget szenvedett. Az NB III. Észak-Nyugati csoportjának negyedik fordulójában a Komárom és a Dorog is pont nélkül végzett.

Kemma.hu

Továbbra is nyeretlen a Komárom VSE

Forrás: Komárom Városi Sportegyesület/Facebook

Augusztus 18-án mindkét vármegyei csapatunk vereséget szenvedett az NB III. Észak-Nyugati csoportjának negyedik fordulójában. Idegenben sem jött össze a győzelem a Komárom VSE csapatának, 1-0-s diadalt aratott az Érd együttese. A hazaiak egyetlen találatát Juhász Botond Ferenc szerezte meg, a további percekben és a második félidőben pedig nem változott az eredmény.A nagy múltú Dorogi FC csapata hazai környezetben kapott ki az Újpest második csapatától. A hazaiak góljait Vajda Milán és Bokán Barnabás szerezte. 

A Dorogi FC is vereséget szenvedett az NB III. Észak-Nyugati csoportjának negyedik fordulójában
Forrás: Dorogi FC/Facebook

Változtatniuk kell

Burányi Tamás, a Komárom VSE vezetőedzője portálunknak elárulta, hogy egy defenzív csapat ellen játszottak. A csapattal már készültek, hogy védekező felfogás fogadja majd őket a mérkőzésen, de kevés helyzetük volt a párharc alatt, amiket nem tudtak befejezni. A hazai csapat játékát lelkesnek tartotta.

A vezetőedző elmondása szerint a támadófoci eddig nem úgy működik az együttesnél, ahogy annak kéne.

− Egy kicsit változtatnunk kell a csapatjátékunkon és meg kell találnunk azt a stílust, ami fekszik az új játékosoknak −

Labdarúgás, NB III. Észak-Nyugati csoport

Érdi VSE - Komárom VSE 1-0 (1-0)

Érd, Novák Ferenc Érdi Sportközpont, vezette: Sipos K. (Pavlovics A., Bizderi N.)

Érd: Tóth - Kárász, Morvai, Suszter (Kertész 86.), Farkas (Rétfalvi 76.), Gál, Pintér, Kertai, Juhász (Németh 86.), Dorogi (Lugosi 63.), Göblyös.
Komárom: Ásványi - Vukasovic, Bartos (Horváth 65.), Sandal, Köles, Csöngei, Tímári, Nagy Z. (Kapus 46.), Lőrincz (Kubicsek 46.), Múcskai (Szénási 76.), Nagy Zs. (Óvári 46.)
Gólszerző: Juhász (28.)

Dorogi FC - Újpest FC II. 2-3 (0-1)

Dorog, Buzánszky Jenő Labdarúgó Stadion, vezette: Papp Á. (Turi M., Markó M.)

Dorog: Tímár - Forgó, Vajda (Sidó 61.), Ferkó G., Hajdi (Bokán Ba. 84.), Ferkó M., Hoszpodár, Balla (Wwend 67.), Szerencsi, Gula (Bokán Be. 84.), Barna (Vígh 46.)
Újpest: Svékus - Kaczvinszki, Máté, Onovo (Árki 46.), Tóth (Kárász 63.), Mucsányi (Eckl 74.), Simon, Dékei, Babós, Sarkadi (Mező 74.), Dénes (Kollarik 51.)
Gólszerzők: Vajda (58.), Bokán (90.), illetve Mucsányi (11.), Dékei (63.), Kárász (66.)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában