Labdarúgás

2024.08.25. 06:16

Érdekes mérkőzéseket hozhat a megye II második fordulója

Vasárnap újfent pályára lépnek a megyei másodosztály csapatai. A Tatabányai Vasas tovább folytathatja meggyőző formáját, mellettük azonban lesznek olyanok is, akik most kezdik meg az idényüket.

Kemma.hu

Vasárnap folytatódik a megye II-es évad is.  Az előző héten erősen domináló Tatabányai Vasas ezúttal idegen pályán szerezné meg a győzelmet. Ellenfelük a Környe csapata lesz, nagy utazást tehát nem kell megtennie a csapatnak. A Piliscsév a Baj csapatával mérkőzik meg, akik az előző fordulóban vereséget szenvedtek. Itt lesz tehát az esélyük, hogy javítsanak a tabellán látható pozíciójukon. A Bakonysárkány és a Gyermely párharca izgalmasnak hangzik, mindkettő csapatra erős performansz volt a jellemző az előző hétvégén. A céljuk most is elég egyértelmű: újabb sikert aratni. A Zsámbék az elmaradt forduló után most debütál az idei szezonban, ellenfelük a szintén első meccsüket játszó. A tokodiak szintén az idén elsőző Ács ellen meccselnek, így ez a forduló ebből a szempontból is érdekes lehet. 

Tatabányai Vasas - Tokod SE Megye II. foci (10)
A Tatabányai vasas a megye II. második fordulójában is esélyesként lép pályára
Fotó: Flajsz Peter / Forrás: 24 Óra

Labdarúgás, Területi II., 2. forduló

Augusztus 25., vasárnap, 17 óra 30 perc.

  • Bakonysárkányi SE - Gyermely
  • Piliscsévi SE - Baj KSE
  • Környe SE - Tatabányai Vasas
  • Tokod SE - Ácsi Kinizsi SC
  • Ikoba Beton Zsámbék II. - Dunaszentmiklós SE

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában