Labdarúgás

2024.08.29. 11:03

Bekő Balázs: egy hektikus meccsen vagyunk túl

A Dorogi FC újabb győzelmet aratott a szezonban. Augusztus 28-án a Gyirmót együttesét szárnyalták túl, amely összecsapásról Bekő Balázs is elmondta a véleményét.

Kemma.hu

Ahogyan arról már beszámoltunk, a Dorogi FC  egy gólzáporos mérkőzésen aratott diadalt a Gyirmót FC Győr II. ellen, az NB III. Észak-Nyugati csoportjának 5. fordulójában. A párharc eseménydúsan telt, amelyet alátámaszt a hét megszületett gól. Ebből a számból négyet a Dorog szerzett, ami a győzelmet jelentette számukra. A mérkőzésről Bekő Balázs, a Dorogi FC vezetőedzője is megosztotta gondolatait.

Bekő Balázs, a Dorogi FC vezetőedzője
Forrás: Dorogi FC/Facebook

− Egy hektikus meccsen vagyunk túl, amely tele volt fordulatokkal. Továbbra is mondom, hogy a mi alakuló csapatunknak minden egyes mérkőzés egy tanulási folyamat része, ezért benne vannak a hibák is a játékunkban. Csapatként értük el ezt a győzelmet, értékes három pontot szereztünk  − olvasható a csapat Facebook-oldalán.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában