Labdarúgás

2024.08.24. 18:18

Bekő Balázs, a Dorogi FC vezetőedzője büszke a csapatára

Vereséget szenvedett a a negyedik fordulóban a Komárom-Esztergom vármegyei csapat. A Dorogi FC az Újpest FC II. ellen lépett pályára augusztus 18-án.

Kemma.hu

Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, a Dorogi FC vereséget szenvedett az Újpest FC II. ellen. A mérkőzésen a hazaiak jól teljesítettek, annak ellenére, hogy ellenfelük csapatánál nyolc olyan focista is pályára lépett, akik az első kerethez tartoznak, közülük öten az NB I.-es Ferencváros elleni derbin is ott voltak a keretben. 

Bekő Balázs, a Dorogi FC vezetőedzője
Forrás: Dorogi FC/Facebook

A klub vezetőedzője büszke a csapatára.

− Egy nagyon jó meccset játszottunk, az erre a meccsre jelentősen megerősített Újpest ellen. Bátran kijelenthetem, hogy ennek a meccsnek az irama és a színvonala, nem NB III.-as volt, hanem ennél jóval feljebb. A mai ellenfelünk ha mindig ebben az összetételben lépne pályára, akkor kiemelkedne ebből a csoportból. Csak dicsérni tudom a saját csapatomat, az első 25-30 percben sajnos nem játszottunk, csak íveltük fel a labdát, de aztán fokozatosan átvettük a játék irányítását. Mindenki odatette magát, senkire se tudok egy rossz szót se szólni. Megvolt a lehetőségünk a győzelemre, sajnos sokszor rosszul kerültünk ki bizonyos helyzetekből, de erre a mai teljesítményre lehet építeni. Továbbra is állítom, hogy ez a fiatal csapat sokra hivatott, sok öröme lesz benne a dorogi szurkolóknak − olvasható a csapat Facebook-oldalán.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában