Labdarúgás

2024.07.04. 14:23

Újabb érkezőket jelentett be a Tatabánya

Tovább erősíti csapatát a Bányász. Az OPUS TIGÁZ Tatabánya két tapasztalt sportolót szerződtetett a keretbe.

Kemma.hu

Két új játékossal bővül az NB II.-be feljutó OPUS TIGÁZ Tatabánya kerete. Bertus Lajos 269 NB I.-es mérkőzésten lépett pályára karrierje során, a 2022/2023-as NB II. bajnok DVTK játékosa volt. A Bányászhoz Tiszakécskéről érkezik a középpályás. 

– Amikor megkerestek, hallottam, hogy jó a csapategység, ami számomra nagyon fontos; jó lenne ezt továbbvinni. Örülök, hogy befogadó közegbe érkeztem, biztos vagyok benne, hogy a beilleszkedéssel nem lesz gond. Kíváncsian várom a felkészülést és a szakmai munkát. Szeretnék egy stabil csapat tagja lenni és bízom benne, hogy gólokkal és gólpasszokkal járulok majd hozzá a sikerekhez – mondta a focista, olvasható a Facebookon.

Bertus Lajos
Bertus Lajos (balra) és Dragóner Attila
Forrás: OPUS TIGÁZ Tatabánya/Facebook

A másik tehetséges játékos, aki a Tatabányához tart, nem más mint, Jelena Richárd, aki Csíkszeredáról teszi át székhelyét Komárom-Esztergom vármegye székhelyére. A tapasztalt csatár már megjárt a Honvéd és a Paks és Kisvárda csapatát is.

– Dragóner Attila részletesen felvázolta a klub terveit, melyek vonzóak voltak számomra és segítettek döntésemben. Barátságosan fogadtak, nagyon szimpatikus mindenki. Várom már az első edzést és bízom benne, hogy hozzá tudok járulni a csapat sikereihez. Az a célom, hogy minél több gólt szerezzek és gólpasszokat adjak – nyilatkozta Richárd.

Jelena Richárd
Jelena Richárd (balra)
Forrás: OPUS TIGÁZ Tatabánya/Facebook

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában