Utánpótlássport

2024.07.07. 08:21

Ex-akadémista vette kezébe a nyergesi foci jövőjét

A harmadosztályú Dorogi FC-ben játszó Szerencsi Miklós kézbe veszi a nyergesújfalui labdarúgás jövőjét. A 26 éves labdarúgó alig várja, hogy elkezdődjön a gyerekekkel való közös munka.

Luter Márk

A Dorogi FC középpályása, Szerencsi Miklós segíti a vármegyei labdarúgás jövőjét, miután a Nyergesújfalu SE U13-as edzője lett. Korábban az MTK akadémiáján pallérozódó labdarúgó aktív pályafutása mellett is minél több tapasztalatot szeretne átadni a gyerekeknek, de karrierje lezárása után sem szeretne eltávolodni szeretett sportágától.

A Dorogi FC játékosa, Szerencsi Miklós segíti a nyergesújfalui utánpótlást
A Dorogi FC játékosa, Szerencsi Miklós segíti a Nyergesújfalu SE utánpótlását
Forrás: Dorogi FC

A dorogi középpályás jó hangulatot teremtene a Nyergesújfalui SE színeiben

Az előző idényben az NBIII-as pontvadászatban hetedik Dorogi FC kiválósága egy vidám, jó hangulatú csapatot szeretne kialakítani Nyergesújfaluban. Fő célja, hogy a gyerekek élvezzék az edzéseket és egy összetartó közösség alakuljon ki, ahol hétről-hétre együtt tudnak majd fejlődni.

Úgy gondolom, hogy egy kiváló lehetőség nekem is hogy fejlődjek mint edző, és remélem hogy általam a gyerekek is kiaknázzák a bennük rejlő potenciált – vélekedett az új lehetőségről a dorogi középpályás.

A nyergesújfalui klubvezetés közösségi oldalán sok sikert kíván a közös munkához.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában