Labdarúgás

2024.07.12. 13:42

Komárom-Komárom rangadót rendeznek szombaton

A déli és északi városrész csapatai felkészülési mérkőzésen találkoznak szombaton 10 órától a KVSE molaji sporttelepén. A Komárom VSE együttese a labdarúgó NB III., míg a KFC Komárom gárdája a szlovák élvonalbeli pontvadászat nyitányára hangolódik.

Kemma.hu

Mindkét együttes június második felében kezdte meg a felkészülést. Itt is, ott is több új játékost igyekeznek beépíteni csapataikba a szakvezetők. Az előző szezonban a KVSE a középmezőnyben végzett, a A 124 éves múltra visszatekintő KFC Komárom története legnagyobb sikerét érte el a maguk mögött hagyott idényben, Radványi Miklós vezetőedző legénysége megnyerte a szlovák másodosztályú bajnokságot. Az észak-komáromiak egyébként első élvonalbeli meccsüket bajnok ŠK Slovan Bratislava ellen vívják majd július 27-én.

A zöld mezes Komárom VSE csapata az MTK II. ellen is játszott már felkészülési mérkőzést
A zöld mezes Komárom VSE csapata az MTK II. ellen is játszott már felkészülési mérkőzést
Fotó: Komárom VSE / Forrás: Facebook

A szombati felkészülési mérkőzés érdekessége az is, hogy a KVSE kispadján a korábbi Puskás Akadémia játékos Burányi Tamás foglal majd helyet edzőként, míg a KFC csapatának szakmai igazgatója a 44-szeres válogatott, volt tatabányai játékos, Vincze István. A találkozó kezdőrúgását dr. Molnár Attila, Dél-Komárom polgármestere végzi majd el. 
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!