Felkészülés

2024.07.18. 15:35

Edzőtáborban készül gőzerővel az élvonalra a KFC Komárom

Hamarosan kezdődik a szlovák labdarúgó bajnokság első osztály

Kemma.hu

Mint ahogyan arról már mi is beszámoltunk, a 124 éves múltra visszatekintő KFC Komárom története legnagyobb sikerét érte el a magunk mögött hagyott idényben, hiszen Radványi Miklós vezetőedző legénysége megnyerte a szlovák másodosztályú bajnokságot, így hamarosan története során először a szlovák élvonalban kezdheti meg a szereplést.

A csapat célja a bennmaradás lesz, ehhez pedig tökéletes felkészülésre van szükség. Ennek megfelelően már játszottak edzőmeccset az Újpest, az SK Rapid Wien II., az FK Pohronie (Garamszentkereszt) vagy legutóbb a Komárom VSE  ellen is. A héten pedig Lipóton tartanak edzőtábort, amit szombaton az MTK Budapest elleni utolsó felkészülési mérkőzés követ, amivel lezárul a nyár.

A lipóti edzőtáborról néhány fotót is közzétett a csapat a hivatalos Facebook-oldalán.

A KFC Komárom egyébként első élvonalbeli meccsét a bajnok ŠK Slovan Bratislava ellen vívja majd július 27-én. A játékoskeret majdnem véglegesnek tekinthető, talán még egy labdarúgóval erősödhet a nyáron a csapat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában