Utánpótlás

2024.07.07. 13:19

Érmekkel tértek haza Felvidékről a TSC atlétái

Pöstyénben rendezték a cseh-szlovák-magyar U18-as válogatott megmérettetést. A TSC-Geotech sportolói büszkék lehetnek az eredményekre.

Kemma.hu

A felvidéki Pöstyénben rendezték meg a cseh-szlovák-magyar U18-as válogatott atlétikai versenyt. A rendezvényen a TSC-Goetech sportolói is megjelentek.

TSC-Geotech
A TSC ezúttal sem okozott csalódást
Forrás: Tatabányai Sport Club/Facebook

A Bányásztól Pfiszterer Dorina diadalt aratott a női 100 méteres síkfutás versenyszámában. A 11,90 másodperces ideje minden más atlétánál jobbnak bizonyult. A megmérettetésről videófelvétel is készült:

 

Ám ezzel a kiemelkedő eredménnyel nem állt meg a fiatal tehetség: A 4x200 métere svéd váltóban a második pozíciót szerezte meg a magyar csapat, velük együtt Dorina is.

Bronzérem

Beke Dávid 800 méteres kategóriában futott bronzérmet érő időt (1:55.21), ezzel a teljesítménnyel ő is a dobogóra állhatott.

Női távolugrásban is maradandót alkotott Tatabánya: Molnár Viktória a nagy kihívást jelentő távolugrásban teljesített 594 centimétert, amely az ezüstig juttatta az atlétát.

A  versenyzőket Reichnach Ferenc vezetőedző és Babicz Pál, utánpótlás vezetőedző készítette fel.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában