Strandröplabda

2024.07.17. 05:48

Dági sikerek a Balatonon

Megrendezték a VII. Siófok Kupát, a strandröplabda szeretők nagy örömére. A Dág KSE játékosai is tesztelték tudásukat a rendezvényen, ahol igen szépen helytálltak.

Kemma.hu

A Dág KSE röplabdázói is megmérettették magukat a VII. Siófok Kupán. A csapattól három férfi és egy női párossal neveztek az eseményre. A csapat Facebook posztja alapján kiemelendő, hogy minden mérkőzés szorosan és izgalmasan alakult, magas színvonalú játékot tettek le az asztalra a játékosok. Az első kör kihívását sikeresen teljesítették a dágiak, továbbjutottak a csoportból. A férfiak között két páros is bejutott a legjobb négy csapathoz, bravúros játékkal. Következhettek az elődöntők.

Dág KSE
A Dág KSE sportolói kitettek magukért
Forrás: Dág KSE Röplabda/Facebook

Folytatódtak az izgalmak

A kiélezett párharcok alatt egy-egy ponton múlott a győzelem, végül a Dág párosai a bronzéremért küzdhettek meg egy „házi csata” keretében. 

A női páros is szépen helytállt, Kárnyáczki Kata jól kihasználta rutinját, össze tudott játszani Baumann Noémival, aki a kiemelkedő mezőnymunkájával vette ki a részét.

A vasárnap

Aa hét utolsó napján vegyes párosok küzdelmeire került sor. A Dág az első öt csoportmérközést jó formában indította, melyek győzelmek formájában mutatkoztak meg. Mikor elstartoltak a keresztjátékok, megérkezett a nagy meleg, ám így is diadalt arattak.

Kabai Dániel, a egyesület edzője és standröplabda-játékosa így látta az eseményeket:

– Összességében egy nagyon tartalmas és jó hangulatú hétvégén vannak túl játékosaink. A mérkőzések jó hangulatban teltek, öröm volt látni, ahogy a párosok egymásnak és egymásért szurkoltak még a legnagyobb melegben is. Szurkolóink ismét elkísértek minket és biztatták a csapatokat, így igazi strandröplabdás ünnep hangulat alakult ki. A héten még két edzés vár fiataljainkra és következik a korosztályos döntő a számukra – olvasható a Facebookon.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában