Súlyemelés

2024.06.25. 11:10

Dobogóig jutott Kovács Csaba Norvégiában

Tatabánya is megállja helyét a Masters Európa-bajnokságon. Kovács Csaba, a TSC súlyemelő teljesítménye a második helyik juttatta a sportolót.

Kemma.hu

Ahogyan arról már korábban írtunk, javában tart a Masters Európa-bajnokság.  A BSE Tata egyesülete dominálta a minap a dobogót, Baranyai János aranyérmesként távozott a skandináv országból, aki minden tudását bevetette a megmérettetésen. Kajáry Tibor szintén kiemelkedőt produkált, hiszen harmadikként végzett a rendezvényen. 

Tatabánya is megállja helyét a Masters Európa-bajnokságon. Kovács Csaba, a TSC súlyemelő teljesítménye a második helyik juttatta a sportolót.
Kovács Csaba a második helyen végzett a Masters Európa-bajnokságon
Forrás: Tatabányai Sport Club/Facebook

A TSC súlyemelője is megbirkózott a szó szerinti nehéz feladattal a az eseményen. Kovács Csaba, aki a második helyig jutott Norvégiában, az M45-ös korosztályban teljesítette a kihívás. Súlycsoportja 109 kilogramm volt, ahol az összetett eredményben 224 kilós teljesítményt tett le az asztalra. A mezőny erőssége magasnak tekinthető, ebből a szempontból egy dobogó mindig sokat jelent, rengeteg munkát tesznek bele a felkészülésbe az indulók.

Súlyemelés, Masters Európa-bajnokság, Norvégia

Kovács Csaba (TSC) eredményei:

  • Szakítás: 95 kilogramm
  • Lökés: 129kg
  • Összetett: 224kg

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában