Megye kettő

2024.05.05. 06:00

Pár hete még utolsók voltak, jelenleg ők az egyik legjobb formában lévő csapat

A Komárom-Esztergom vármegyei labdarúgás második osztályában idegenben lép pályára mindhárom dobogós együttes. Sok van még hátra, de egyre közelebb a megye kettő bajnoki címéhez a Mocsa.

Túri Csaba

A Mocsa (feketében) újabb lépést tehet a bajnoki cím felé

Forrás: 24 Óra

Fotó: Flajsz Peter

Az elmúlt fordulóban mindhárom dobogós együttes magabiztosan nyerte a mérkőzését hazai pályán a megye kettőben. Ezúttal idegenben lépnek pályára, de első ránézésre egyik csapatra sem vár megoldhatatlan feladat. Az aranyérem felé megállíthatatlanul robogó Mocsa az utolsó előtti helyen tanyázó Tokod otthonában tehet egy újabb lépést a bajnoki cím felé, az őket követő környeiek az utóbbi hetekben jó játékot mutató Ács otthonában tapadnának tovább az éllovasra. 

A Mocsát (feketében) tisztes távolságból követi a Környe a megye kettő élén
A Mocsát (feketében) tisztes távolságból követi a Környe a megye kettő élén
Fotó: Flajsz Peter / Forrás:  24 Óra

A Dunaszentmiklós a bajnokság a jelenleg egyik legpocsékabb formájában lévő együtteséhez, a Piliscsévhez látogat. Meglepetés lenne, ha valamelyik gárda pontot, vagy pontokat hullajtana a vasárnapi fordulóban. Az utolsó helyről elmozduló Gyermely a Tatabányai Vasas otthonában folytatná remek sorozatát, ami jelenleg három győzelmet számlál. A Zsámbék második csapata lesz ezúttal a szabadnapos, akikre a zsinórban elszenvedett nyolc vereség után rá is fér a pihenő.

Területi II. osztály, 25. forduló

Vasárnap: 17 óra

  • Ászár KSE - Bakonysárkányi SE
  • Baj KSE - Csolnoki SZSE
  • Piliscsévi SE - Dunaszentmiklósi SE
  • Tatabányai Vasas - Gyermely
  • Ácsi Kinizsi SC - Környe SE
  • Tokod SE - Mocsa KSE
  • Tardosi FC-TAC - Nagyigmándi KSK

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában