Súlyemelés

2024.04.24. 13:02

Oroszlányi arany és ezüst Vasból

Szombathelyen rendezték a masters országos bajnokságot. Az OVSK színeiben induló sportolók szép eredményeket értek el, Iffi Tamás magyar bajnok lett.

Petrik József

Vas vármegye székhelyén, Szombathelyen rendezték a súlyemelő masters országos bajnokságot. A rendkívül jól szervezett viadalon mintegy hetven sportoló vett részt. Oroszlányról, az OVSK színeiben ketten léptek dobogóra. Bagyó Gabriella a 64 kilogrammosok között versenyezve szerezte meg az előkelő második helyezést, ami nagyon szép eredmény. Gabriella 45 kilót szakított és 60 kilót lökött. 

Szombathelyen rendezték a Masters országos bajnookságot. Az OVSK színeiben induló sportolók szép eredményeket értek el, Iffi Tamás magyar bajnok lett.
Az OVSK súlyemelői büszkék lehetnek teljesítményükre
Fotó: Andy Gin / Forrás:  Shutterstock/Illusztráció

A férfiak mezőnyében, a 96 kilogrammos súlycsoportban Iffi Tamás viszont már nem talált legyőzőre. Így ő lett a magyar bajnok. A testsúlyával megegyező kilót, azaz 96-ot szakított és 113 kilót lökött. Ezzel a teljesítményével négy kilóval előzte meg közvetlen riválisát.

– Mindketten szépen teljesítettek. Gratulálok versenyzőinknek és köszönet a rengeteget segítő Csengeri Kálmánnak! – emelte ki Bagócs János, az OVSK edzője.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában