Labdarúgás

2024.01.20. 10:31

A Dorogi FC is nekivágott a tavaszi felkészülésnek

A Dorogi FC a hivatalos közösségimédia-oldalán tudatta, hogy a csapat a héten megkezdte a tavaszi szezonra való felkészülést.

Szabó Alexandra Barbara

A dorogiak is szorgosan dolgoznak

Forrás: Dorogi FC/Facebook

A klub közölte, hogy az őszi játékoskeret változatlan maradt, minden labdarúgójuk Dorogon folytatja a pályafutását a szezon második felében is. A keretben a fogműtéten átesett Tulipán Ákos mellett még négy hiányzója van a csapatnak: a kisebb sérüléssel bajlódó Berkó Ádám, Schäffer Gergő, Barna Gergő és Harmat Zsombor. Mind az öt labdarúgó pár nap kihagyás után a csapat kapusával együtt csatlakozhat a társakhoz. 

A játékoskeretre naponta két edzés is vár, délelőtt a játékon, délután pedig a fizikai felkészítésen van a fő hangsúly. A klub tájékoztatása szerint az együttes a felkészülés során megmérkőzik a Vasas, az MTK, az Újpest és a Fehérvár második csapatával is, a klub a pontos menetrendet hamarosan közli a szurkolókkal. 

A dorogi focicsapat jó szezont fut, 7 győzelemmel, 6 döntetlennel és 4 verességgel jelenleg az ötödik helyet foglalja el a tabellán. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában