Kézilabda

2023.11.09. 10:04

Legnagyobb álmáról vallott a MOL Tatabánya KC fiatalja

Kiválóan teljesített a vasárnapi, lengyelek ellen 36–26-ra megnyert felkészülési mérkőzésen Krakovszki Bence, aki csereként beállva hatszor is betalált. A balatonboglári NEKA-ból az idény elején Tatabányára igazoló sportoló értékelt a Nemzeti Sportnak.

Kemma.hu

Krakovszki Bence álmáról vallott

Forrás: tatabanyahandball.hu

Remek teljesítményt mutatott a Mol Tatabánya KC mindössze 21 éves játékosa, Krakovszki Bence, aki az első játékrészben kétszer, míg a másodikban négy alkalommal is gólt dobott Lengyelország ellen, a tízgólos különbséggel megnyert vasárnapi felkészülési mérkőzésen. A tatabányai balszélső abban reménykedik, hogy a januári Csehország elleni találkozók után a németországi olimpiai kvalifikációs Európa-bajnokságon is játéklehetőséget kap a magyar válogatottat irányító Chema Rodrígueztől.

„Mindig jó érzés pályára lépni a nemzeti csapatban, örülök, hogy már a felnőttek között is bemutatkozhattam, mindvégig nagyon jól éreztem magam a srácokkal” – értékelte szerényen a válogatottban eltöltött egy hetet a 21 esztendős játékos. – A testvéremmel nagyon nagy álmunk volt kiskorunkban, hogy együtt játsszunk az utánpótlás-korosztályok után a felnőttválogatottban is. Ez az álom megvalósult, s bízom benne, lesz még néhány ilyen alkalom.”

A tatabányai balszélső a szeptemberben igazolt a NEKA-ból Tatabányára, így az elmúlt hat esztendővel ellentétben már nem játszik együtt ikertestvérével, Zsolttal.

Az interjú további részleteit a Nemzeti Sporton lehet elolvasni. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában