Foci

2023.11.11. 19:00

Az utolsó forduló jön a harmadosztályban

A Bajóti Szikra a pályaválasztó, mégsem Bajóton játszik.

Herczeg István

A Dunaalmás (kékben) biztosan őszi bajnok

Forrás: 24 Óra

Fotó: Viszló Balázs

 Több egyértelműnek tűnő mérkőzéssel zárul idénre a harmadosztály. Ez az utolsó forduló 2023-ban, bár halasztott mérkőzéseket még a későbbiekben fognak pótolni. Délen a Bokod és a Csém szinte biztosan otthon fogja tartani a három pontot, előbbihez a Bársonyos, utóbbihoz a Dad utazik. Nem fizetne túl sokat a Dunaalmás sikere sem Rédén. Lesz viszont két nagy rangadó: az ötödik helyen álló Szákszend a második Etét fogadja, a harmadik Császár pedig a negyedik Banához utazik. Utóbbi meccsen mindössze egy pont a differencia, de az Ete is csak néggyel van a Szákszend előtt, így ez a forduló sok mindenben megváltoztathatja azt, hogy milyen sorrendben mennek a csapatok pihenni. Északon az őszi bajnok kiléte nem kérdés, a Naszály nyolc ponttal vezet, a hétvégén pedig Felsőgallára látogat. 

Nem lesz könnyű meccs, de vélhetően itt is győznek Nagyék. A Bajóti Szikra "hazai" pályán játszik, de az idézőjel azért indokolt, mert a meccset Nyergesújfalun rendezik. Ide az Oroszlány utazik, és vélhetően mindhárom pontot elviszi a sereghajtó átmeneti otthonából. A TABAK az Annavölgy ellen zárhatja győzelemmel az őszt, míg a Pilismarót Vértestolnán készül ugyanerre. A Szomód és a Süttő között mindössze három pont a különbség, így egy szoros meccsel mehetnek el pihenni. 

Eurotrade Solar Területi III. osztály, Dél, 12. forduló 
November 12, vasárnap, 13:30
Szákszendi SE-Etei SE, Kocs KSE-Bakonyszombathelyi KSE, Bokod FCE-Bársonyos SK, Csémi SE-Dad SE, Rédei KSE-D.M.A.C. Dunaalmás, Banai KSK-Császári SE.
Eurotrade Solar Területi III. osztály, Észak, 12. forduló 
Bajóti Szikra SE-Oroszlányi SZE, TABAK-Annavölgyi BSE, Széchenyi TSE-Naszály SE, Vértestolnai TE-Pilismarót SC, Bar-Nul Szomód SE-Süttői SC.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában