Futball

2023.11.04. 12:00

Az utolsó előtti Héreghez utazik az utolsó Bajóti Szikra

Bányászrangadó is lesz a hétvégén.

Herczeg István

Az Annavölgy (pirosban) az Oroszlánnyal csatázik vasárnap

Forrás: 24 Óra

Fotó: Flajsz Peter

A harmadosztályban közelítünk a téli szünethez, ugyanis ez lesz az utolsó előtti forduló a naptári évben. Lesznek rangadók a fordulóban, bár az Ete-Bakonyszombathely pont nem tartozik közéjük, itt nagyon sima hazai siker várható. Ugyanez a kilátás a Császár-Réde párharcon, a hazaiak a dobogón állnak, a Réde pedig a nyolcadik. A rangadó kifejezést inkább a Csém-Dunaalmás meccsre lehet használni. A dunaalmási gárda egy vereséggel listavezető, a Csém pedig ugyan csak a hatodik, de négy pontra van a második Etétől, és hazai pályán még veretlen. 

Szintén erősnek ígérkezik a Szákszend-Bana derbi, hiszen mindkét csapat 20 pontot szorgoskodott össze eddig, csak a gólkülönbségben van különbség. A Bokod nagyon régóta nem nyert, most a Dad ellen minden esélye megvan. Alsóházi párharc lesz a Kocs-Bársonyos, a hazai csapat 6 pontot gyűjtött, a Bársonyos még egyet sem. Északon a Bajóti Szikra Héregre utazik, azaz az utolsó előtti fogadja az utolsót. 

A Süttő a Vértestolnához látogat, a Pilismarót pedig Felsőgallára utazik. Lesz bányászderbi is, hiszen az Oroszlány az Annavölgy csapatát fogadja, a két csapat pont ugyanannyi egységgel áll a fordulót megelőzően. Az északi csoport legnagyobb meccse kétségkívül a TABAK-Naszály lesz, ugyanis a harmadik fogadja a listavezetőt.

Eurotrade Solar Területi III. osztály, Dél, 11. forduló
November 5, vasárnap, 15 óra
Etei SE-Bakonyszombathely KSE, Császári SE-Rédei KSE, Csémi SE-D.M.A.C. Dunaalmás, Bokod FCE-Dad SE, Kocs KSE-Bársonyos SK, Szákszendi SE-Banai KSK.
Eurotrade Solar Területi III. osztály, Észak, 11. forduló
Héreg-Bajóti Szikra SE, Vértestolnai TE-Süttői SC, Széchenyi TSE-Pilismarót SC, TABAK-Naszály SE, Oroszlányi SZE-Annavölgyi BSE

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában