NB III

2023.08.02. 20:50

Kettőből kettő: édes győzelmet aratott a Dorogi FC

Pikáns mérkőzés várt a Dorogra az NB III.-ban, de az ősdorogi Vígh Ádám duplájával második meccsét is megnyerte a gárda.

Herczeg István

A Dorog (piros-feketében) második meccsét is behúzta

Forrás: FB/BSC1924

A szezon egyik legpikánsabb mérkőzése várt a Dorogra, hiszen a Budaörs látogatott a csapathoz. Az első hazai mérkőzését vívó dorogiak számára nem volt ismeretlen a Budaörs csapata, hiszen Bekő Balázs onnan érkezett, de a kezdőcsapatban ketten is Budaörsről tette át a székhelyét Dorogra, míg a vendégek kapusa, Borsos Vilmos az ellenkező utat tette meg. 

A találkozó 25. percében megfogyatkozott a Budaörs, Murait egyből pirossal kiállította a játékvezető. Az első játékrész nem hozott gólt, de a szünet után Lami szabálytalanságát büntetővel honorálta a játékvezető, amit az ősdorogi Vígh Ádám gólra váltott. A Budaörs ugyan ment az egyenlítés után tíz emberrel is, de a gólt ismét a Dorog jegyezhette: egy labdaszerzést követően Vígh Ádám önmaga, és csapata második gólját is meglőtte. Ezzel a Dorog két meccs után hibátlan - akárcsak a vármegyei rivális, a Tatabánya.

NB III., Észak-Nyugati csoport, 2. forduló
Dorogi FC-Budaörs 2-0 (0-0)
Dorog, vezette: Juhász B. (Kulman T., Holpár G.)
Dorog: Tulipán - Nagyházi, Ferkó Á. (Bokán Ba., 78.), Selmeci (Forgó, 67.), Berkó, Hoszpodár (Harmat, 27.), Vígh, Papp, Szerencsi, Barna (Balla, 67.), Lénárth. Vezetőedző: Bekő Balázs.
Budaörs: Borsos - Petneházi, Khiesz (Lami, 27.), Fényes (Gula, 63.), Tányéros, Ribár, Erdey (Katona, 63.), Ferkel (Horváth, 76.), Murai, Birtalan, Halácsi (Fekete, 46.). Vezetőedző: Ifj. Bognár György.
Gólszerző: Vígh (53., 85. - előbbit tizenegyesből)
Kiállítva: Murai (25., Budaörs)

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában