Triatlon

2023.07.14. 13:00

Tiszaújvárosban versenyeztek az ifjú esztergomi triatlonosok

Az Esztergomi Triatlon Klub növendékei nem pihennek.

Walczer Patrik

Szépen teljesítettek az esztergomi fiatalok Tiszaújvárosban

Forrás: Facebook/Esztergomi Triatlon Klub

Újabb nívós versenyekről szállították a remek eredményeket az Esztergomi Triatlon Klub növendékei. A fiatal tehetségek nyáron sem pihennek és kellő felkészültséggel vesznek részt a megmérettetéseken.

Szabó Mihály, a klub ifjúsági korú versenyzője a napokban a Tiszaújvárosban megrendezett Triatlon Junior Európa Kupán szerepelt. Az első napon az elődöntők második futamában megszerezte a jogot a másnapi fináléban való indulásra. A 29-es rajtszámú sportoló a döntőben remekül versenyzett, 38 perc 59 másodperces idővel végzett a 22. helyen.

A szintén Tiszaújvárosban megtartott Magyar Utánpótlás Gálán gyermek korosztályban Zámbó Liza képviselte a klubot, aki a 16. helyet szerezte meg. A serdülő fiúk mezőnyében Gergely Mátyás és Zámbó Benedek indult, előbbi a negyedik, utóbbi pedig a 12. helyezést érte el. A serdülő lányok között Bartal Zsófia hatodik, Horváth Borbála tizedik, Göncz Zsófia 15., míg Miszlai Míra 17. lett. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában