Úszósikerek

2023.07.20. 18:00

Csodadresszeket kaptak a tatabányai sellőlányok

Nemcsak szépek, hanem kiugróan sikeresek is a Tatabányai Vízmű Sportegyesület (TVSE) fiatal úszólányai. Eredményességüket az egyesület elnöksége most egy-egy csúcsminőségű úszódresszel ismerte el.

Kemma.hu

Forrás: Facebook/TVSE - Tatabányai Vízmű Sportegyesület

A carbon dress elnevezés arra utal, hogy ez a legmodernebb fejlesztés ez az úszódresszek világában. A karbonszálak és a technológiai újítások miatt ez a dressz összeköti a legfőbb izmokat és javítja a pozíciót a vízben. Lényegében a fontos izmokat a mozgás irányába rendezi, csökkenti az ellenállást és maximális áramvonalasságot biztosít. 

Ilyen dresszeket kaptak a Tatabányai Vízmű Sportegyesület (TVSE) tehetséges fiatal úszónői. Ezzel ismerte el az elnökség a csodálatos eredményeket a hétfői kis ünnepségen, amelyet a közösségi oldalukon megosztott képek alapján természetesen a medence partján tartottak. Itt köszönték meg az ajándékokkal a lányoknak, Nagy Dalmának, Bartalos Annának, Virág Rékának és Jackl Viviennek az elért sikereket. S persze az edzőiknek, Kocsis Mártának és Sirkó Andrásnak is megköszönték a sok munkát. 

Mint ismert: legutóbb a kaposvári Országos Serdülő Úszó Bajnokságon repültek a vízben a tatabányai sellők, ahol a 4×200 m lány gyorsváltó 2. helyén értek célba. Ők már példaképek, így nem csoda, hogy a héten elindult a TVSE nyári Intenzív Úszásoktatás harmadik turnusán is rengeteg gyerek ismerkedik ezzel a csodálatos, de nagy kitartást igénylő mozgásformával.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában