Labdarúgás

2022.10.17. 11:57

Szépített a Komárom, de a három pont a fővárosiaknál maradt

A feljutásra hajtó III. Kerület kétgólos előnyben volt, a Komárom mégsem zuhant össze.

H. I.

Forrás: 24 Óra

Fotó: N. Á.

Ahogyan az előző hétvégén, úgy most is egy-egy győzelem, döntetlen és vereség volt megyénk (illetve megyénk bajnokságából feljutó) csapatainak mérlege a harmadosztályban. A vasárnapi meccsnapon alig kellett negyed óra, hogy a feljutásra hajtó III. Kerület kétgólos előnyre tegyen szert a Komárom ellen, ettől azonban a vendégcsapat nem zuhant össze, sőt.

A szünet után sikerült szépíteni, és bár László Péter csapata mindent megtett az egyenlítésért, a fővárosiak otthon tartották a három pontot. A KVSE a 13. helyről várja a folytatást. Másik két NB III.-as csapatunk is játszott a hétvégén, a Tatabánya 1-4-re verte a Csornát, míg a Zsámbék egy döntetlent tudott kihozni a magából a Mórral szemben. Az NB II.-es Dorog 1-0-ra nyert a Nyíregyháza (ideiglenes) otthonában.

NB III., Nyugati csoport, 13. forduló
III. Kerületi TVE–Komárom VSE 2-1 (2-0)
Budapest, vezette: Takács Á. (Benkő R., Szilágyi Zs.).
Komárom: Bánfalvi – Tóth Gy., Köles, Juhász R. (Gelencsér Gy. T., 46.), Jóna, Szecsődi, Horváth M. D., Sandal (Nagy L., 80.), Katona (Vincze, 87.), Milos (Torma, 46.), Nagy Z. B. Vezetőedző: László Péter.
Gólszerző: Barczi (7.), Vankó (14.), illetve Tóth Gy. (61.).

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában