Futball

2022.10.17. 11:57

Hiába vezetett szinte végig, sereghajtó maradt a Zsámbék

A Mór a találkozó utolsó perceiben egyenlített, így végül csak egy pont lett a Bodó-legénység hétvégi termése.

H. I.

A Zsámbék (zöldben) a Budaörs csapatát fogadja

Forrás: 24 Óra

Fotó: Novotni Ákos

Ezen a hétvégén, akár csak az előzőben, egy-egy győzelem, döntetlen és vereség volt megyénk (illetve megyénk bajnokságából feljutó) csapatainak mérlege a harmadosztályban

A sereghajtó Zsámbék az utolsó előtti Mórt fogadta, a két csapatot mindössze egy pont választotta el egymástól. A vezetést Bodó László együttese szerezte meg, és sokáig tartotta is egygólos előnyét, ám a találkozó utolsó perceiben a Mór egalizálni tudott, így végül csak egy pont lett a Bodó-legénység hétvégi termése. Ezzel pedig maradt a tabella utolsó, 20. pozíciójában a Zsámbék.

Másik két NB III.-as csapatunk is játszott a hétvégén, a Tatabánya 1-4-re verte a Csornát, míg a Komárom 2-1-es meccsen maradt alul a fővárosban. Az NB II.-es Dorog 1-0-ra nyert a Nyíregyháza (ideiglenes) otthonában.

NB III., Nyugati csoport, 13. forduló
Zsámbéki SK–Móri SE 1-1 (1-0)
Zsámbék, vezette: Leél-Őssy Á. (Gordos Á. M., Bőhm Á.).
Zsámbék: Tímár – György, Lőrinczy (Somogyi, 56.), Orosházi, Sárközi N., Áprily (Sugár B., 62.), Kerék (Mártonfi, 76.), Barlangi (László, 62.), Zsuppán, Harmat (Csóri, 62.), Marticsek. Vezetőedző: Bodó László.
Gólszerző: Kerék (18.), illetve Sötét (87.).

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában