Labdarúgás

2022.10.15. 17:01

Győzelemmel mutatkozott be a piros-feketék kispadján a Dorog új vezetőedzője

A Dorogi FC 1-0-ra nyert a Nyíregyháza (ideiglenes) otthonában, a labdarúgó NB II. 12. fordulójában, ezzel a néhány nappal ezelőtt kinevezett vezetőedző, Marián Sluka sikeresen mutatkozott be.

Vá. T.

Forrás: nyiregyhazaspartacus.hu

A győztes gólt Keresztes szerezte a 85. percben, nagyon fontos három ponthoz juttatva ezzel a forduló előtt sereghajtó pozícióban állomásozó vendégeket. A Dorogi FC ezzel a 19. helyre jött fel, de a 20. pozícióba letaszított Békéscsaba csak vasárnap játszik majd.

Labdarúgó NB II. 12. forduló
Nyíregyháza Spartacus FC–Dorogi FC 0–1 (0–0)
Sényő, 400 néző. Vezette: Lovas László (Varga Gábor, Punyi Gyula)
Nyíregyháza: Fejér – Szokol, Baki, Gengeliczki, Jánvári – Márkus, Sigér Á. – Farkas B. (Pataki, 73.), Pantovics (Kovács Á., 73.), Gresó (Ramos, 57., Csősz, 83.) – Novák Cs. (Pekár, 58.) Vezetőedző: Huszák Géza
Dorog: Borsos – Kárász (Tóth B., 71.), Gyurácz, Keresztes, Papp M. – Magyari (Oldal, 82.), Lénárt, Sztojka, Barna G. – Albert Á. (Lustyik, 71.), Vígh (Kovács O., 90+1.). Vezetőedző: Marián Sluka
Gólszerző: Keresztes (85.)

Huszák Géza: – Nagyon hasonló mérkőzés volt mint a legutóbbi, a nagy helyzeteink kimaradtak, és a kapufánál szerencsénk sem volt. Ahogy az lenni szokott, ezt az ellenfél megbüntette.„”

Marián Sluka: – Nagyon értékes győzelmet arattunk a Nyíregyháza vendégeként. Amit ilyen rövid idő alatt lehetett, azt a héten megcsináltuk a csapattal, és nagyrészt viszontláttam a pályán amit kértem a játékosoktól. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában