Szórakozás

2024.08.07. 12:06

Diákpiknikre várják a fiatalokat Tatán

Közös bográcsozásra, malom és darts versenyre invitálja a fiatalokat a tatai diákönkormányzat. A diákpiknikre több mint száz fiatalt várnak.

Kemma.hu

Idén is piknikre hívják a diákokat Tata Városi Diákönkormányzata (TAVIDÖK) a Kőfaragó ház felső teraszán. A diákpiknik zenével, élménytúrával, kávépörkölő workshoppal, malom és darts versennyel, valamint közös bográcsozással és kertimozival várja a fiatalokat. 

Közös bográcsozásra, malom és darts versenyre invitálja a fiatalokat a tatai diákönkormányzat. A diákpiknikre több mint száz fiatalt várnak.
A diákpikniken bográcsozással, zenével, malom és darts versennyel és kertmozival várják a fiatalokat 
Fotó: TAVIDÖK/Facebook

A TAVIDÖK partnereivel 2019 óta szervezi a diákpikniket a vizek városában. Az idén augusztus 9-én este 17 órától a Kőfaragó házba várják a diákok az érdeklődőket az ingyenes rendezvényre. A piknik ideje alatt a házigazdák megnyitják a söréttornyot a fiataloknak egy látogatásra. A zenéről a Peron Tehetségközpont fiatal művészei fognak gondoskodni, de egy közös táncra is lesz lehetőség, hiszen zumbázásra is hívják a fiatalokat. A szervezők azt remélik, hogy a hagyományos diákpiknik jó okot ad egy könnyed nyári találkozásra még a tanévkezdés előtt. 

– A diákpiknik alkalmas arra, hogy a tatai fiatalok a legszebb környezetben találkozzanak egymással zenehallgatásra, játékra, beszélgetésre. Idén a kertimozit újra megvalósítjuk. A Mamma Mia című filmet vetítik. Remélem ismét közösen, és kellemes hangulatban fog telni ez este is – mondta Ködmön Kristóf diákpolgármester. Idén csatlakozva a rendezvényhez, a Magyary Zoltán Népfőiskolai Társaság Malom és Darts- versenyt hirdet középiskolás diákok részére, értékes díjazással. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában