ErődFeszt

2024.05.05. 07:00

Szikora Róbert és az R-GO dalait fújta mindenki az erődben

Szombaton is folytatódott a buli a Monostori erődben. A második napon Szikora Róbert és az R-GO, Kowalsky meg a Vega, a Blahaluisana és a BSW is színpadra lépett.

Kemma.hu

Az ErődFeszt szinte állandó fellépője Szikora Róbert, akit hangos „Robi, Robi, Szikora Robi” kántálással vártak rajongói.

Szikora Róberttel lehetett bulizni az erődben
Szikora Róberttel lehetett bulizni az erődben
Fotó: Körtvélyfáy Dina / Forrás: 24 Óra

Hamarosan fel is csendültek a jól ismert dallamok, először a Bombázóra tomboltak az R-GO rajongói, majd következett a Szeráj, a Ki ölel majd át…, a Ne bánts, a Szeretlek is meg nem is, a Rég várok valakire és a Megy a lány.

A Ballag a katonát is nagy örömmel dalolta a közönség, majd a Hungária-slágerekből is válogattak egy csokorra valót. A gidákat ezúttal is meg lehetett táncoltatni, de csak egy bátor jelentkező akadt, így az egyik gidával a zenekar egy stábtagja ropta.

A Hungária rajongói júniusban nagy bulira készülhetnek, hiszen újra összeáll a zenekar egy koncert erejéig, amelyet a Puskás Arénában rendeznek. Erre a bulira Szikora Róbert egy-egy dobszólóval már a komáromi koncerten is "gyakorolt".

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában