Zene

2023.07.28. 14:44

Udvari koncertet adott a For You

Immár hagyomány, hogy a For You acapella együttes udvari koncertet ad nyáron. A zenekar egyik tagja, Lantos-Borbély Katalin álmodta meg a rendezvényt, az ő komáromi családi házuk kertjében rendezik meg a programot.

Körtvélyfáy Dina

A komáromi udvari koncert egyre nagyobb népszerűségnek örvend

Forrás: 24 Óra

Fotó: K. D.

A koncertet az első időponthoz képest egy héttel később rendezték meg, mert esőt mondtak arra a napra. Az eső nem jött, de az egyik tagjuk megbetegedett, így végül nem bánták, hogy egy hetet csúszott a program. Az udvar szinte teljesen megtelt az érdeklődőkkel, ismerősökkel, barátokkal, a műfaj kedvelőivel. A koncert egyre nagyobb népszerűségnek örvend, hiszen ezúttal majdnem háromszázan csatlakoztak. 

A tagok között magyarok és szlovákok is helyet kaptak, így nem meglepő módon magyar és szlovák dalokat is énekelnek. Nagy sikert aratott a Petróleum lámpa, a Lady Carneval, A 67-es út, valamint a retró, angol nyelvű slágerek, vagy éppen a modern popdalfeldolgozások is. A közönség hamar becsatlakozott az éneklésbe, hiszen az előadók olyan dalokkal érkeztek, amelyeket szinte mindenki ismer. 

Ezúttal egyéb program is színesítette a koncertet. A komáromi Silk Stúdió fiatal tehetségei, két légtornász, Bogi és Johanna mutatták be tudásukat az érdeklődők számára. 
A For You több koncertre is készül a nyár, valamint az ősz folyamán is, Szlovákiában és hazánkban is fellépnek majd a közeljövőben. A zenekart Lantos-Borbély Katalin mellett Lucius Szikora, Pavlína Vachová, Andrej Mann és Milan Masiarik alkotják.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában