Nyári programok Bánhidán

2023.06.12. 15:34

Kertmozi is lesz, Limonádét is hoz a nyár a Puskinba - itt a részletes program

Hat izgalmas filmet vetítenek majd a nyáron a Puskin Művelődési Ház Kertmozijában. Az intézmény mögött kialakított kellemes szabadtéri területen rendszeresen szerveznek majd találkozót keddenként, 20-30 órakor a filmek szerelmeseinek. A Bánhidai Limonádé elnevezésű kellemes családi program is várja majd több alkalommal a nyáron a kellemes zene és környezet kedvelőit.

Kemma.hu

A Bánhidai Limonádé egy tavalyi pillanata

Forrás: 24 Óra

Fotó: SG

Június 13–án, a Teljes titoktartás francia – belga szinkronizált thriller lesz látható. Július 11–én A  Cate McCall per amerikai szinkronizált filmdráma tekinthető meg, majd augusztus 8–án a Philomena – határtalan szeretet angol szinkronizált filmdráma lesz. A filmélmény mellett pattogatott kukorica és házi limonádé is várja a látogatókat a Puskin Kertmozijában.  

Az intézmény a moziélmény mellé több alkalommal társít élőzenés kora délutáni programot június 30–ától, havonta egy–egy pénteki napon. A Bánhidai Limonádé elnevezésű beszélgetéses program már délután hat órakor kezdődik a Puskin Művelődési Ház udvarán. Este fél kilencig, a filmek vetítésének kezdetéig tart. Június 30–án, pénteken Járinka Erik Máté gitárjátéka lesz hallható, majd 20.30 órakor kezdődik a Derült égből család – francia szinkronizált vígjáték. 

Július 28–án Petz Bálint muzsikál, s a Kertmoziban a Családi testcsere című francia – belga szinkronizált vígjáték lesz látható. 

Augusztus 25–én a Makeshift Duo – Diószegi Orsolya és Hadobás Zorka énekel és zenél a Limonádén, majd a Kertmoziban az Egy új kaland című francia szinkronizált családi film lesz. A program alatt házi limonádé, fröccsök és lilahagymás zsíroskenyér, pattogatott kukorica várja a látogatókat. 

 

 


 


 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában